FEBRUARI 2020: Månadens spelare i SHL

Hockeybladet har tagit fram tre kandidater till månadens spelare i SHL under februari 2020. Vem som sedan blir månadens spelare, det utser ni läsare.

Det är dags att utse månadens spelare i SHL för februari 2020. Hockeybladet har tagit fram tre kandidater och nu ligger makten hos er läsare. Vem utser ni till månadens spelare?

För att bli nominerad till månadens spelare är det prestationerna i SHL som ligger till grund för utnämningen. Vare sig spel i Tre Kronor, andra landslag eller CHL ingår i bedömningen för nomineringarna.

Kandidaterna

De tre kandidater som Hockeybladet tagit ut har på ett eller annat sätt stuckit ut under februari 2020 och bidragit till positiv ishockey. Nu är det upp till våra läsare att utse vinnaren i vår sjätte Månadens spelare i SHL.

Gustaf Lindvall, målvakt – Skellefteå

Sju matcher, sju segrar, två hållna nollor, lägst insläppta mål per match (1,42), högsta räddningsprocenten (95,00). Det var lätt att nominera Gustaf Lindvall till månadens spelare i februari 2020.

Kodie Curran, back – Rögle

14 poäng på nio matcher som back, fyra mål och tio assist. En av spelarna som har mest istid av alla. Är en viktig pjäs när Rögle biter sig fast i toppen av SHL. Fältherren Kodie Curran är ett självklart val den här månaden.

Marcus Nilsson, forward – Färjestad

Marcus Nilsson ångar på, vecka efter vecka, månad efter månad och är i toppen av poängligan vare sig vi tittar på februari eller hela säsongen. Trots att omgivningen har förändrats har Nilsson fortsatt med det han är bäst på i ligan, ösa in poäng.

Det var många om budet på den sista platsen bland de som ska nomineras till månadens spelare. Det är hög kvalité på SHL-spelarna.

Sorry, there are no polls available at the moment.

Omröstningen pågår till och med fredag 6 mars klockan 23.59.

Tidigare omröstningar

September 2019
Oktober 2019
November 2019
December 2019
Januari 2020

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN