Annonser
Montage: Pixabay/Bildbyrån
Kärringen mot strömmen är bloggen, på Hockeybladet, som inte lägger fingrarna emellan. Vår bloggare är en dam i sina bästa år med massor med hockeyår på nacken.

Välkomna till Kärringen mot strömmen, där vi möter en kavat hockeyälskare som inte skräder med orden. Innehållet i bloggen kommer att vara högt och lågt, det kommer att vara hyllningar och dissningar. Helt enkelt en hockeyälskande dam som inte är rädd för att klampa på ömma tår.

Mycket nöje

/Kärringen mot strömmen

KÄRRINGEN MOT STRÖMMEN: Slut på kärringegnäll!
Hej, nu är jag på gång igen! Det är slut på allt kärringegnäll, det är ingen hjälpt av i nuläget. Nej, nu måste det till mental träning och inte minst stora portioner peppning för att få upp Djurgården på vinnarspåret igen. Efter den något overkliga matchen i CHL mot Skellefteå när Djurgården tycktes ha fått hjälp från ovan trodde jag...
KÄRRINGEN MOT STRÖMMEN: Önskelista för guld!
Hej, nu är jag på gång igen! Det är snart jul, ni har väl skrivit er önskelista? Jag är nästan klar med min, trots att jag skulle hålla igen i år blir den mycket dyr. En uppmaning till Djurgårdens strategiske sportchef, Joakim Eriksson, är att han nu måste öppna den stora plånboken för här ska satsas. Att göra om och...
Hej, nu är jag på gång igen!  Först vill jag tacka och gratulera Djurgårdens fotboll. Härligt att ännu en gång få vara med och fira ett guld! Läs vad Kärringen mot strömmen har att säga om spelsystemet i SHL.  Helst av allt vill jag ju dela denna glädje med hockeyfantasterna på Hovet. Men med ett omodernt spelsystem lär det aldrig...
Kärringen mot strömmen: Hockeygodis av hög kvalitet!
Hej, nu är jag på gång igen! I tisdagens match på Hovet fick jag njuta av hockeygodis av hög kvalitet. Det var bitar av artistisk karaktär, det var bitar av lekfullhet med mycket stänk av fräckhet. Det var med andra ord bitar helt i min smak. Tyvärr var det en bit som gav en dålig och fadd smak, det var...
KÄRRINGEN MOT STRÖMMEN: Huka er sillastrypare!
Hej, nu är jag på gång igen! Vår egen atlantångare har varvat upp, så huka er sillastrypare från götet på torsdag. Trots att de har sin egen domare med sig, måste påpekas. Patrik Berglund har glimmat till vid flera tillfällen och gjorde en snygg straff. Men han har fortfarande en del att bevisa för mig innan han får full poäng....
Annonser