Annonser
Montage: Pixabay/Bildbyrån
Kärringen mot strömmen är bloggen, på Hockeybladet, som inte lägger fingrarna emellan. Vår bloggare är en dam i sina bästa år med massor med hockeyår på nacken.

Välkomna till Kärringen mot strömmen, där vi möter en kavat hockeyälskare som inte skräder med orden. Innehållet i bloggen kommer att vara högt och lågt, det kommer att vara hyllningar och dissningar. Helt enkelt en hockeyälskande dam som inte är rädd för att klampa på ömma tår.

Mycket nöje

Kärringen mot strömmen

Hallå, nu är jag på gång igen. Det är med blandade känslor jag ser fram emot slutspelet. Nerverna är på helspänn, men jag känner också en pirrande förväntan i år precis som alla år jag varit trogen supporter. Men jag har som alla experter även i år tippat fel lag som går vidare eller går upp i högsta serien. I...

Ett prekärt läge!

Hej nu är jag på gång igen. Nu är jag orolig, mest för våra skador. Djurgården har hamnat i ett prekärt läge. Men hallå, hallå!  Vad är det som händer med vårt så spelskickliga lag, har spelarna utlyst en tävling eller? I de senaste matcherna har det sett ut som om de slagit vad om vem som kunde göra flest...
Hej! Nu är jag på gång igen! Nu är det gött att vara Djurgårdare! Dessutom är det äntligen legitimt att tala om domarkåren. Idag behandlar Kärringen mot strömmen domarnivån och att det äntligen är legitimt att tala om domarkåren och dess nivå. Sex poäng mot Brynäs och ett kliv uppåt i tabellen får en att sväva på moln! Om vi sedan kan...

Lön efter prestation!

Hej, nu är jag på gång igen. Den här gången har ilskan förbytts i djup förtvivlan. Jag som brukar peppa är i behov av peppnining. Jag, som inte allt för länge sedan stod på Hovet och bad medlemmarna peppa spelarna och inte bua ut dem, är nu själv i behov av peppning! Det var efter Djurgårdens prestation mot Mora i lördagsmatchen...
Med en välklingande trumpetfanfar önskar jag er alla ett riktigt gott nytt år och ett riktigt bra hockeyår! Gott nytt år får jag önska er, det skulle kommit ett julinlägg i bloggen också. Där hade jag tänkt att ge julklappar till spelare och ledare, men trots att jag är en givmild person och älskar att överraska avstod jag. Jag kan avslöja...
Annonser