Montage: Pixabay/Bildbyrån
Kärringen mot strömmen är bloggen, på Hockeybladet, som inte lägger fingrarna emellan. Vår bloggare är en dam i sina bästa år med massor med hockeyår på nacken.

Välkomna till Kärringen mot strömmen, där vi möter en kavat hockeyälskare som inte skräder med orden. Innehållet i bloggen kommer att vara högt och lågt, det kommer att vara hyllningar och dissningar. Helt enkelt en hockeyälskande dam som inte är rädd för att klampa på ömma tår.

Mycket nöje

/Kärringen mot strömmen

Hej, nu är jag på gång igen! Vi entusiaster och äkta hockeyfantaster har i veckor spekulerat om vem som ska ta över rodret efter Robert Ohlsson. Listan har gjorts lång och förhoppningarna har varit stora. När Barry Smith presenterades i går, var det med förvåning vi mottog nyheten. Visst hade han funnits med i spekulationerna, men det var ingen som...
Hej, nu är jag på gång igen! Idag, tolfte mars, är det ett år sedan jag stod i Säsongshörnan och sa att jag inte skulle komma tillbaka. Då visste jag inte hur rätt jag skulle få. För inte i min vildaste fantasi kunde jag ana att jag, en av de mest entusiastiska supportrar, skulle ge upp!  Men med en säsong...
Hej, nu är jag på gång igen! Det är inte så länge sedan jag uppmanade till handlingskraft av tränarstaben. Kanske borde detta gällt Djurgårdens strategiske sportchef också! Man kan tycka vad man vill om alla övergångar mitt under en säsong. Ett är säkert, det är inget som gynnar någon förening, möjligen de med stor pengapåse. Enligt mig skadar det tillit...
Hej, nu är jag på gång igen! Tre bortamatcher som gav en fingervisning om vad som behöver förbättras av Djurgårdens lag denna säsong! Det är bara fem matcher kvar i grundserien att spela för Djurgården och det krävs ett smärre under om vi ska vara med och slåss om ädla valörer. Matchen mot Malmö som verkade vara en kassaskåpssäker vinst sjabblades...
Hej, nu är jag på gång igen! Det var med stor förväntan och upprymdhet jag anmälde mig till medlemsmötet under onsdagen. Äntligen skulle vi, om än i digital form, få ventilera våra åsikter och inte minst senaste tidens oro över laget och dess prestation. Mötet skulle vara i 1,5 timmar och jag med många andra hängivna supportrar skickade in frågor....