Montage: Pixabay/Bildbyrån
Kärringen mot strömmen är bloggen, på Hockeybladet, som inte lägger fingrarna emellan. Vår bloggare är en dam i sina bästa år med massor med hockeyår på nacken.

Välkomna till Kärringen mot strömmen, där vi möter en kavat hockeyälskare som inte skräder med orden. Innehållet i bloggen kommer att vara högt och lågt, det kommer att vara hyllningar och dissningar. Helt enkelt en hockeyälskande dam som inte är rädd för att klampa på ömma tår.

Mycket nöje

/Kärringen mot strömmen

Hej, nu är jag på gång igen! Tre bortamatcher som gav en fingervisning om vad som behöver förbättras av Djurgårdens lag denna säsong! Det är bara fem matcher kvar i grundserien att spela för Djurgården och det krävs ett smärre under om vi ska vara med och slåss om ädla valörer. Matchen mot Malmö som verkade vara en kassaskåpssäker vinst sjabblades...
Hej, nu är jag på gång igen! Det var med stor förväntan och upprymdhet jag anmälde mig till medlemsmötet under onsdagen. Äntligen skulle vi, om än i digital form, få ventilera våra åsikter och inte minst senaste tidens oro över laget och dess prestation. Mötet skulle vara i 1,5 timmar och jag med många andra hängivna supportrar skickade in frågor....
Hej, nu är jag på gång igen! Det har varit en minst sagt omtumlande period. Men som klacken skanderar på Hovet så står vi upp för varandra och nu tar vi strid mot allt och alla som är emot oss. Spelare borde vara vana vid att få både ros och ris. Det hör liksom till en offentlig person. Det som hänt...
Hej, nu är jag på gång igen! Djurgårdens segersvit fick ett abrupt slut och förbyttes till nederlag och nu sprids nervositet och mental oro i laget och bland fansen. I takt med att flera lag verkar ha fritt fall i tabellen hörs ropen skalla värva. Och värvningshysterin i SHL har aldrig tidigare varit så omfattande som den här säsongen. En...
Hej, nu är jag på gång igen. Jag önskar er alla ett riktigt gott nytt år med förhoppningar om en ljus framtid och återförening på Hovet. Jag jublar över både ett vaccin som gör detta möjligt och Djurgårdens framgångar hittills. På nytt berömmer jag Djurgårdens coach Robert Ohlsson som, trots tuffa förutsättningar, hittills lyckats få laget att prestera! Jag ger...