Annonser
Montage: Pixabay/Bildbyrån
Kärringen mot strömmen är bloggen, på Hockeybladet, som inte lägger fingrarna emellan. Vår bloggare är en dam i sina bästa år med massor med hockeyår på nacken.

Välkomna till Kärringen mot strömmen, där vi möter en kavat hockeyälskare som inte skräder med orden. Innehållet i bloggen kommer att vara högt och lågt, det kommer att vara hyllningar och dissningar. Helt enkelt en hockeyälskande dam som inte är rädd för att klampa på ömma tår.

Mycket nöje

Kärringen mot strömmen

Lön efter prestation!

Hej, nu är jag på gång igen. Den här gången har ilskan förbytts i djup förtvivlan. Jag som brukar peppa är i behov av peppnining. Jag, som inte allt för länge sedan stod på Hovet och bad medlemmarna peppa spelarna och inte bua ut dem, är nu själv i behov av peppning! Det var efter Djurgårdens prestation mot Mora i lördagsmatchen...
Med en välklingande trumpetfanfar önskar jag er alla ett riktigt gott nytt år och ett riktigt bra hockeyår! Gott nytt år får jag önska er, det skulle kommit ett julinlägg i bloggen också. Där hade jag tänkt att ge julklappar till spelare och ledare, men trots att jag är en givmild person och älskar att överraska avstod jag. Jag kan avslöja...

Ett förbrukat spelsystem!

Hej, nu är jag på gång igen. Nu går jag in på ett förbrukat spelsystem. Sen gör inte uttagningarna till Tre Kronor saken bättre. Det var i torsdags och jag var på väg till match på Hovet. Den här gången var jag långt ifrån förväntansfull, jag var snarare deppig! Det berodde inte på vädret, trots att det skulle kunna vara...
Efter en tid i total medieskugga är jag nu åter i etern. Med tanke på det jag sett i de senaste matcherna och det som hänt i övrigt i idrottsvärlden, är det lätt att önska sig långt från händelsernas centrum. Det är pajkastning mot domare och åsikter om åsikter. Det är tjejer som känner sig kränkta och förfördelade gentemot manliga...

Även solen har fläckar!

Matchen mot Brynäs under onsdagen var den elfte för Djurgården. Ett Djurgården som inför säsongen fått bära epitetet topplag och en av guldaspiranterna, enligt de så kallade experterna. Experter som enligt deras tyckanden och bloggar aldrig tycks se samma match som jag. För mig är DIF laget i mitt hjärta, ett lag som jag vill ska gå långt, men det...
Annonser