Om Hockeybladet

Om HockeybladetHockeybladet är hockeysajten som vill ge dig det där lilla extra. Saknar vi något tar vi reda på det. Våra skribenter vågar sticka ut hakan när det blåser som värst. Vi försöker med andra ord vara här för dig som älskar hockey.

På Hockeybladet skriver de skribenter som verkligen älskar ishockey och vill bli bättre på att skriva om hockey. Vi är en språngbrygga för den som vill klättra i karriären, vi strävar också för att skribenterna ska kunna utvecklas tillsammans med sajten.

Här satsar vi på svensk ishockey med störst fokus på SHL, Hockeyallsvenskan, landslagen och silly season. Vi skriver mer och mer om SDHL och Hockeyettan. Under landslagssäsongen ligger vårt fokus på Tre Kronor och vi kommer alltid ha stort fokus på Ishockey-VM, så även i år 2021 även om vi inte kommer kunna vara på plats.

Silly Season är också en stor bit hos oss, då våra skribenter är lika stora hockeynördar som våra läsare. Därför är vi med och nosar i rykten och övergångar, något vi blir bättre och snabbare på för varje dag.

Redaktion

På Hockeybladets redaktion skriver målmedvetna skribenter. Vi söker ständigt nya skribenter, är du målmedveten och intresserad av att skriva om ishockey är du välkommen att skicka in ditt CV till oss.

Vår väg mot etablering av sajten kommer präglas av en noggrannhet i både rekrytering av nya skribenter och i språk och stil i artiklar eller andra publikationer. Vi tror på kvalité och vill leverera nyheterna med egna vinklar samt publicera skrifter om hockey på ett nyanserat sätt.

Vill du komma i kontakt med oss? Hör av dig här, eller kontakta någon av våra skribenter under redaktionssidan.

Ägare: THSW AB
Orgnr: 559401-9167
Adress: Tomtebogatan 35
Postnr & Ort: 113 38 Stockholm