Om oss

fb-logga-hockeybladetHockeybladet.nu ägs sedan 2015 av Hedlund Media och slog sig samman med Sillyseasonhockey.se under november 2016.

Hockeybladet har som slogan “Först på pucken” och stävar varje gång efter att vara just först på nyheterna gällande SHL, HockeyAllsvenskan samt landslagen, men hoppas även även inom en snart framtid kunna inkludera SDHL till det.

Hockeybladets redaktion

Vår redaktion består idag vid sidans uppstart av tretton kunniga skribenter som jobbar hårt varje dag för att uppfylla vår målsättning med publisher Tomas Hedlund i spetsen. Vi strävar ständigt efter personlig utveckling hos våra skribenter och jobbar tajt som grupp för att uppnå våra visioner. Vi är på plats på flertalet matcher varje månad och jobbar med god attityd så väl ute på arenorna som vid annan kontakt med involverade. Här kan du se vilka som just nu ingår i Hockeybladets redaktion.

Vår väg mot etablering av sajten kommer präglas av en noggrannhet i både rekrytering av nya skribenter och i språk och stil i artiklar eller andra publikationer. Vi tror på kvalité och vill leverera nyheterna med egna vinklar samt publicera skrifter om hockey på ett nyanserat sätt.

Vill du komma i kontakt med oss? Hör av dig här, eller kontakta någon av våra skribenter under redaktionssidan.

Annonser