SEPTEMBER 19: Månadens spelare i SHL

Hockeybladet har tagit fram tre kandidater till månadens spelare i SHL under september 2019. Vem som bli månadens spelare utser ni läsare.

Det är dags att utse månadens spelare i SHL för september månad 2019. Hockeybladet har tagit fram tre kandidater och nu ligger makten hos er läsare. Vem utser ni till månadens spelare?

Kandidaterna

De tre kandidater som Hockeybladet tagit ut har på ett eller annat sätt stuckit ut under september månad och bidragit till positiv ishockey. Nu är det upp till våra läsare att utse vinnaren i vår första Månadens spelare i SHL.

Dennis Everberg, Rögle

Dennis Everberg är den spelare som driver Rögle på isen. Inte poängbäst, han visar en grym karaktär. Sex poäng på sex matcher från Everbergs klubba och en stark bidragande orsak till att klubben leder SHL när i summerar september 2019.

Tyler Kelleher, Oskarshamn

Värvades från tyska ligan DEL och Ingolstad till den här säsongen. Leder skytteligan tillsammans med Joakim Lindström, Skellefteå och Sebastian Wännström, Leksand. Amerikanen är en av de största orsakerna till att Oskarshamn fick den succéstart laget fick.

Rhett Rakhshani, Fröunda

Har jobbat närmast i det tysta, ändå leder amerikanen poängligan tillsammans med Skellefteås Joakim Lindström. Han ligger dessutom tvåa i assistligan. Då ska man ha med i beräkningen att han endast ligger på tolfte plats i Frölunda vad gäller speltid. Av toppspelarna är han den som gör flest poäng i förhållande till speltid per match.

Vilka vinner den Hockeyallsvenska finalen 2021?

View Results

Loading ... Loading ...
Omröstningen pågår till och med torsdag 3 oktober klockan 23.59.

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN