OKTOBER 2019: Månadens spelare i SHL

Hockeybladet har tagit fram tre kandidater till månadens spelare i SHL under oktober månad. Vem som bli månadens spelare utser ni läsare.

Det är dags att utse månadens spelare i SHL för oktober månad 2019. Hockeybladet har tagit fram tre kandidater och nu ligger makten hos er läsare. Vem utser ni till månadens spelare?

Kandidaterna

De tre kandidater som Hockeybladet tagit ut har på ett eller annat sätt stuckit ut under oktober månad och bidragit till positiv ishockey. Nu är det upp till våra läsare att utse vinnaren i vår andra Månadens spelare i SHL.

Michael Lindqvist, Färjestad

Michael Lindqvist har fått ångan ordentligt, var och nosade på en nominering redan i förra månaden. Nu toppar han både skytte- och poängligan för oktober 2019. Lindqvist är en solklar kandidat till månadens spelare.

Ilari Melart, Växjö

Melart debuterade i Växjö så sent som den 10 oktober och har bara hunnit med sju matcher i SHL så här långt, varav sex matcher i oktober. Som back har han fem mål och två assist på sina sex matcher i SHL, dessutom snittar han över 21 minuter per match.

Mathias Bromé, Örebro

Två mål och sju assist från Bromés klubba, uttagen i Tre Kronor och dessutom en av anledningarna till Örebros fantastiska lyft den här säsongen. Grym oktober för både Örebro och Mathias Bromé.

Årets målvakt 2020/2021

  • Janne Juvonen, Leksand (76%, 728 Votes)
  • Viktor Fasth, Växjö (15%, 145 Votes)
  • Oscar Alsenfelt , Malmö (9%, 85 Votes)

Total Voters: 958

Loading ... Loading ...

Omröstningen pågår till och med torsdag 7 november klockan 23.59.

Tidigare omröstningar

September 2019

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN