JANUARI 2020: Månadens spelare i SHL

Hockeybladet har tagit fram tre kandidater till månadens spelare i SHL under januari 2020. Vem som sedan blir månadens spelare, det utser ni läsare.

Det är dags att utse månadens spelare i SHL för januari 2020. Hockeybladet har tagit fram tre kandidater och nu ligger makten hos er läsare. Vem utser ni till månadens spelare?

För att bli nominerad till månadens spelare är det prestationerna i SHL som ligger till grund för utnämningen. Vare sig spel i Tre Kronor, andra landslag eller CHL ingår i bedömningen för nomineringarna.

Kandidaterna

De tre kandidater som Hockeybladet tagit ut har på ett eller annat sätt stuckit ut under januari 2020 och bidragit till positiv ishockey. Nu är det upp till våra läsare att utse vinnaren i vår femte Månadens spelare i SHL.

Anton Rödin, forward – Brynäs

Brynäskaptenen har lyft både sig själv och sitt lag efter tränarbytet. 15 poäng fördelade på sex mål och nio assist, har levererats från Rödins klubba. En stark bidragande orsak till att Brynäs har fem segrar på de åtta senaste matcherna

Niklas Svedberg, målvakt – Djurgården

Med fem segrar på sex matcher toppar Svedberg den målvaktsligan, dessutom ligger han tvåa i ligan på minst antal insläppta mål, 1,82, per match. Djurgårdsmålvakten rider på en framgångsvåg tillsammans med målvaktskollegan Karri Rämö och hela laget. De båda målvakterna är starkt bidragande till att Djurgården har nio raka segrar på hemmaplan och fem raka segrar i SHL.

Johannes Kinnvall, back – HV71

Poängbäst bland backarna i SHL under januari, nio poäng fördelat på tre mål och sex assist. Den talangfulle 22-åringen toppar också ligan på flest powerplaymål i SHL under den gångna månaden. Detta i ett lag som har haft problem att göra mål i numerärt överläge. Dessutom har Kinnvall gjort ett matchvinnande mål för sitt HV71.

Sorry, there are no polls available at the moment.

Omröstningen pågår till och med fredag 7 februari klockan 23.59.

Tidigare omröstningar

September 2019
Oktober 2019
November 2019
December 2019

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN