NOVEMBER 2019: Månadens spelare i SHL

Hockeybladet har tagit fram tre kandidater till månadens spelare i SHL under november månad. Vem som sedan blir månadens spelare, det utser ni läsare.

Det är dags att utse månadens spelare i SHL för november månad 2019. Hockeybladet har tagit fram tre kandidater och nu ligger makten hos er läsare. Vem utser ni till månadens spelare?

För att bli nominerad till månadens spelare är det prestationerna i SHL som ligger till grund för utnämningen. Vare sig spel i Tre Kronor, andra landslag eller CHL ingår i bedömningen för nomineringarna.

Kandidaterna

De tre kandidater som Hockeybladet tagit ut har på ett eller annat sätt stuckit ut under november månad och bidragit till positiv ishockey. Nu är det upp till våra läsare att utse vinnaren i vår tredje Månadens spelare i SHL.

Erik Gustafsson, Luleå

Med sina fem mål på sex matcher in november som back och har snittat över 24 spelade minuter per match är Luleås lagkapten nominerad till månadens spelare. 30-åringen har lett sitt lag upp till serieledning när vi vänder blad till december.

Jonas Gunnarsson, HV71

Första målvaktsnomineringen går till HV71:s vägg Jonas Gunnarsson. Fem matcher, fem vinster och 110 räddningar tar honom till nominering. Luleås målvakter Joel Lassinantti och David Rautio har visserligen högre räddningsprocent än Gunnarssons 94,83, men HV-målvakten var 100 procentig i vunna matcher under november.

Dick Axelsson; Djurgården

Har spelat fyra matcher i SHL sedan återkomsten efter pappaledigheten. Axelsson snittar en poäng per match i SHL och är starkt bidragande till att Djurgården bröt den dystra sviten av förluster. Axelsson backcheckar, spelar i boxplay och har fått Patrik Berglund att älska hockey igen.

Årets forward 2020/2021

  • Marek Hrivík, Leksand (88%, 946 Votes)
  • Daniel Zaar, Rögle (9%, 92 Votes)
  • Emil Pettersson, Växjö (3%, 33 Votes)

Total Voters: 1 071

Loading ... Loading ...

Omröstningen pågår till och med torsdag 5 december klockan 23.59.

Tidigare omröstningar

September 2019
Oktober 2019

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN