Grillor, prillor & hockeyfrillor Jag är 42 år och har bloggen Grillor, prillor & hockeyfrillor. Jag är uppväxt på ishallen. Pappa spelade hockey – med en början i Färjestad. Farbror har spelat i Färjestad och NHL. Bröderna har jag följt hela livet land och rike runt på matcher, cuper och träningar. Grillor, prillor & hockeyfrillor är bloggen om det mesta på Hockeybladet. Det är mina tankar om hockey och mitt liv med hockeyn. På högstadiet är jag övertygad om att hockeyn räddade livet på mig. Det var min tillflyktsplats. Jag har jobbat med hockey i måååånga år – allt från materialare till samtliga platser i sekket. Jag följer hockey dag som natt & har gjort det i många år. Från div 3 till NHL. Jag har ofta starka åsikter men jag står alltid för dem. Jag gillar inte människor som vänder kappan efter vinden. Människor som står för sina åsikter står högt i rang hos mig.
[td_block_23 custom_title=”” category_id=”5724″]