Grillor, prillor & hockeyfrillor Jag är 42 år och har bloggen Grillor, prillor & hockeyfrillor. Jag är uppväxt på ishallen. Pappa spelade hockey – med en början i Färjestad. Farbror har spelat i Färjestad och NHL. Bröderna har jag följt hela livet land och rike runt på matcher, cuper och träningar. Grillor, prillor & hockeyfrillor är bloggen om det mesta på Hockeybladet. Det är mina tankar om hockey och mitt liv med hockeyn. På högstadiet är jag övertygad om att hockeyn räddade livet på mig. Det var min tillflyktsplats. Jag har jobbat med hockey i måååånga år – allt från materialare till samtliga platser i sekket. Jag följer hockey dag som natt & har gjort det i många år. Från div 3 till NHL. Jag har ofta starka åsikter men jag står alltid för dem. Jag gillar inte människor som vänder kappan efter vinden. Människor som står för sina åsikter står högt i rang hos mig.
Så fördelas pandemipengarna i Hockeyallsvenskan
Vilka konsekvenser kan det komma att bli när NHL-spelarna lämnar lagen i Hockeyallsvenskan? Kostar det mer än det smakar och hur ställer sig de spelare som får stå åt sidan? Antalet NHL-spelare Så sent som i slutet av juli meddelade Hockeyallsvenskan att de inte skulle ta in NHL-spelare. Eftersom NHL-slutspelet senarelades p.g.a Covid-19 kommer NHL:s hockeycamper starta först i november. Det...
Tänkte ge er min tro på hur SHL-tabellen slutar säsongen 20/21 Vi börjar med plats 14 och tar oss upp till plats ett, där jag även kommer ge en liten kommentar om respektive lag. 14. Oskarshamn Har en målvakt i Tex som jag är väl förtrogen med sedan hans tid i IK Pantern. Han har en väldigt hög lägstanivå, men har dessvärre...
Tänkte jag skulle skriva mina tankar kring NHL-slutspelet.  Vet att jag är något sen på den pucken, men har ju endast haft denna blogg i ett par dagar, så bättre sent än aldrig... Dallas Stars - VGS Golden Knights Just nu står det 1-1 i denna matchserien och denna tycker jag är mer svårtippad på förhand än den andra. Dallas för mig...
Hur tänker de som planerar och organiserar CHL denna säsong med tanke på Covid -19? Vilka scenarier kommer vi att hamna i när spelare skall flyga/åka kors & tvärs? Vem bär ansvaret, och vem sätter upp riktlinjerna? Oroväckande Jag måste säga att jag tycker det här känns oroväckande, då länder förhåller sig olika och har olika restriktioner. Vilket lands restriktioner är det...
Grillor, prillor & hockeyfrillor
Då jag för någon vecka sedan blev tillfrågad om jag ville blogga för Hockeybladet, så tänkte jag först att de kontakterna har inte jag för att gräva fram en massa info före alla andra. Jag har väldigt starka åsikter om saker och ting och jag är inte "rädd" för att gå emot strömmen, och som jag tänkte lufta här....