DECEMBER 2019: Månadens spelare i SHL

Hockeybladet har tagit fram tre kandidater till månadens spelare i SHL under december månad 2019. Vem som sedan blir månadens spelare, det utser ni läsare.

Det är dags att utse månadens spelare i SHL för december månad 2019. Hockeybladet har tagit fram tre kandidater och nu ligger makten hos er läsare. Vem utser ni till månadens spelare?

För att bli nominerad till månadens spelare är det prestationerna i SHL som ligger till grund för utnämningen. Vare sig spel i Tre Kronor, andra landslag eller CHL ingår i bedömningen för nomineringarna.

Kandidaterna

De tre kandidater som Hockeybladet tagit ut har på ett eller annat sätt stuckit ut under december månad och bidragit till positiv ishockey. Nu är det upp till våra läsare att utse vinnaren i vår fjärde Månadens spelare i SHL.

Erik Gustafsson, back – Luleå

Nominerad till månadens spelare för andra gången. Han är serieledarnas fältherre nummer ett. Gustafsson spelar nästan halva matcherna för sitt Luleå, hela 26 minuter och 20 sekunder per match har det blivit under december. Dessutom har backen blockerat 13 skott.

Roman Will, målvakt – Rögle

Fyra matcher, fyra segrar gör Roman Will till en stark kandidat till månadens spelare. Han har hållit nollan i en av matcherna, har endast ett insläppt mål per match i snitt. Lägg därtill en fantastisk räddningsprocent på hela 96,08 under december Will räddade dessutom 98 skott på sina fyra spelade matcher.

Robin Alvarez, forward – Skellefteå

Robin Alvarez spelar inte mest i Skellefteå, endast 13 minuter och 38 sekunder i snitt under december. Trots det leder han SHL:s poäng- och skytteliga för månaden.  Skåningen har dessutom delat ut nio tacklingar och har plus fem i den så viktiga +/-–statistiken.

Sorry, there are no polls available at the moment.

Omröstningen pågår till och med måndag 6 januari klockan 23.59.

Tidigare omröstningar

September 2019
Oktober 2019
November 2019

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN