Är du vår nästa stjärna? Sök jobb hos oss!
Foto; Pixabay
Är du vår nästa stjärna? Har du ett genuint hockeyintresse och goda kunskaper om hockey? Gillar du dessutom att skriva? Då ska du så klart bli en av oss redan idag!

Hockeybladet söker skribenter, är du vår nya stjärna? Har du ett genuint ishockeyintresse och vill skriva om framförallt svensk hockey, SHL, SDHL, Hockeyallsvenskan, Hockeyettan, juniorhockey och våra landslag? Då är Hockeybladet rätt plats för dig, fyll i formuläret nedan och bli en del av oss redan idag.

Hockeybladet är en nyhetssajt som enbart skriver om ishockey och då framförallt den svenska hockeyn, våra fyra största ligor och våra landslag. Nu vill vi ha med dig på resan!

Vår ambition är att kunna leverera kvalitativa inlägg som tar upp allt ifrån övergångar till generella hockeynyheter som är av ett intressant värde.

Hockeybladet.nu söker dig som är:

  • Har ett genuint hockeyintresse och bra kunskap om sporten
  • Är driftig och har en skarp nyhetsvärdering
  • Har goda kunskaper i det svenska språket samt en bra förkunskap om olika typer av texter
  • Intresserad av att ingå i en tajt, men växande redaktion och bidra till att sajten växer

Tidigare liknande erfarenheter är meriterande, men absolut inget krav för att få bli en del av Hockeybladets redaktion. Vi erbjuder bra utveckling och gemenskap ihop med förutsättningar för att lyckas, därför ska du söka dig till oss redan idag.

Är du intresserad? 
Fyll i formuläret nedan och berätta lite om dig själv, din bakgrund och vad du är intresserad av så svarar vi dig så fort vi kan. Vi ser fram emot att lära känna dig!