H&M-miljardären ger sig i agentbranschen

H&M-miljardären ger sig i agentbranschen, det skriver idrottsagenturen Wesport, där han blir delägare, i ett pressmeddelande under måndagen.
– Jag delar Wesports värderingar och brinner för sport, säger Karl-Johan Persson.

H&M-miljardären, Karl-Johan Persson, ger sig i agentbranschen. H&M-ordföranden blir delägare i Wesport som specialicerat sig som hockey- och tennisagentur.

– Vi är väldigt glada och stolta över Karl-Johans engagemang som partner och detta ger oss nya möjligheter att växa och utvecklas. Hans starka tro på Wesport gör att vi kan ta nästa steg och satsa ännu mer på våra fantastiska atleter som inspirerar oss dagligen men också rekrytera nya framtida stjärnor, säger Nina Wennerström Wesports huvudägare och grundare i ett pressmeddelande.

Brinner för sport

Hur stor investeringen är framgår inte av pressmeddelandet. Den idrottsintresserade entreprenören ser långsiktigt på sin senaste investering.

– Jag har följt Wesport sedan starten och har ett stort förtroende för Nina som entreprenör och ledare och för det bolag hon skapat. Jag delar Wesports värderingar, brinner för sport och hoppas att Wesport genom mitt engagemang ska kunna fortsätta satsningen på sina talanger, hjälpa dem att nå sina drömmar och utvecklas och att man också ska kunna rekrytera nya idrottsstjärnor, säger Karl-Johan Persson i pressmeddelandet.

Hockeybladet har tidigare skrivit om Nina Wennerström och Wesport.

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN