Brödrakamp i CHL?

Bild
Det kan bli en brödrakamp i nystartade Champions Hockey League, CHL, som startar den 21 augusti. Ikväll blev Kölner Haie klara för CHL tack vare semifinalsegern över Grizzly Adams Wolfsburg. 

I Kölner Haie spelar den forne Djurgårdsbacken Andreas Holmqvist vars bror Michael Holmqvist (bilden) förhandlar med Djurgården om en fortsättning även i SHL. Kommer Djurgården och den äldre Holmqvistbrodern Michael överens finns chansen att det blir en brödrakamp i första upplagan av CHL.

I och med Haies semifinalseger med 4-1 i matcher blev de klara för nystartade CHL, något som konfirmerades dubbelt av CHL på twitter under torsdagskvällen.

Bröderna Holmqvist har en framgångsrik vecka, i måndags ledde Michael sitt Djurgården till SHL och ikväll var det Andreas tur att bli klar för andra finalen på rad med sitt Haie.

I Kölner Haie spelar även följande spelare med Stockholmsanknytning:
Daniel Tjärnqvist – Djurgården, Mika Hannula – Djurgården, Andreas Falk – Huddinge och Yared Hagos – AIK.

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

4 + sjutton =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN

[td_block_4 block_template_id="td_block_template_17" category_id="_related_tag" custom_title="ANDRA LÄSER OCKSÅ" header_color="#383cf7" header_text_color="#ffffff" sort="featured" td_ajax_filter_type="td_taxonomy_ids_filter"]