SÖTCHOCK: Åttaårige supporten agerar Speaker

Är detta den yngste speakern någonsin? Den åttaårige Örebrosupporten tar över jobbet som Speaker och levererar Örebros laguppställning inför matchen mot Rögle i torsdags. Och visst gjorde han ett kanonjobb?

Varning för sötchock: Åttaårige supporten agerar Speaker! Har denna unga Örebrosupporter redan nu hittat sitt framtida yrke? Det kan man nästan tro efter han får uppdraget att läsa upp Örebros laguppställning innan matchen mot Rögle. Den unge supportern gör ett imponerande prestation som får publiken att jubla!

SÖTCHOCK: Åttaårige supporten agerar Speaker

Alfons, åtta år, får det viktiga uppdraget att presentera Örebros line-up inför torsdagens match mot Rögle. Den unge supporten ser till en början nervös ut, men tar sedan micken i fast hand och levererar en kanonprestation. När sista namnet presenteras, Örebroforwarden Jordan Boucher, går det bokstavligen att ta på självförtroendet i Alfons röst. Publiken jublar och den unge supportern får även en applåd av den närvarande personalen i arenan.

Kommentarerna: Framtida yrke?

Inlägget på Örebros Facebooksida har redan fått dryga 13 000 visningar och ett 50-tal kommentarer. De som kommenterar inlägget höjer Alfons prestation till skyarna och tycker att han gjorde ett mycket välgjort arbete. Vissa skriver dessutom att Alfons arbete var så pass bra att en framtid som Speaker för Örebros matcher redan är klar för den unge supportern! Inte dåligt för en åttaåring! Är detta något fler SHL-lag bör göra för att främja kontakten med sina yngre supportrar?

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

4 × 1 =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN