Grillor, prillor & hockeyfrillor

Jag är 42 år - uppväxt på ishallen. Pappa spelade hockey - med en början i Färjestad. Farbror har spelat i Färjestad och NHL. Bröderna har jag följt hela livet land och rike runt på matcher, cuper och träningar. På högstadiet är jag övertygad om att hockeyn räddade livet på mig. Det var min tillflyktsplats. Jag har jobbat med hockey i måååånga år - allt från materialare till samtliga platser i sekket. Jag följer hockey dag som natt & har gjort det i många år. Från div 3 till NHL. Jag har ofta starka åsikter men jag står alltid för dem. Jag gillar inte människor som vänder kappan efter vinden. Människor som står för sina åsikter står högt i rang hos mig.

VM-NYTT

VM2021: Tre Kronors trupp till Riga

Förbundskapten Johan Garpenlöv har tagit ut Tre Kronors trupp till Riga och VM. Tre målvakter, nio backar och 15 forwards är uttagna. VM startar på...

ANDRA HAR OCKSÅ LÄST

HOCKEY-VM: NHL-svenskarna som tackat ja till VM-spel

Hockey-VM börjar närma sig med stormsteg och är nu bara en knapp vecka bort. Det är ett mästerskap som kommer spelas i Lettland, Riga...

SDHL

VM-målvakten förlänger med Brynäs

VM-målvakten, Eveliina Suonpää, förlänger med Brynäs, skriver klubben på sin hemsida. Det nya kontraktet är skrivet över två säsonger. – Det känns riktigt bra att...