Home Reportage Här stöttar NHL-stjärnan reportens kamp mot cancer

Här stöttar NHL-stjärnan reportens kamp mot cancer

0

För ett tag sedan meddelade C More-profilen Camilla Nordlund att hon drabbats av cancer. Direkt startade hon en insamling till förmån för Cancerfonden med målet att samla in 50 000 kronor. Ett mål som är slaget med råge.

Målet för cancerdrabbade Camilla Nordlund var att samla in 50 000 kronor till förmån för Cancerfonden, ett mål som sprängdes när miljardären och Luleåsupportern Jakob Porser donerade en halv miljon kronor. Nu ställer NHL-stjärnan Patrik Laine sig bakom insamlingen och donerar en signerad, matchoanvänd tröja, till Nordlunds insamling. Laine är lagkamrat med Nordlund pojkvän Tobias Enström.

Stöttas av NHL-stjärnan

Så här skriver Camilla Nordlund på Tradera där tröjaktionen hålls.
”Winnipeg Jets-matchtröja signerad av den finske stjärnspelaren, Patrik Laine. Laine gjorde succé under JVM förra vintern, valdes sedan som nr 2 i draften 2016 och har imponerat stort under sin första NHL-säsong och är en tänkbar kandidat till Calder Memorial Trophy, priset till NHL:s bästa nykomling.

Alla pengar från auktionen går oavkortat till min insamling till förmån för Cancerfonden. Så desto större bud, desto större bidrag!
Tillsammans gör vi skillnad!”

I skrivande stund är tröjan uppe i 9 900 kronor och auktionen avslutas om sex dagar.

Vill du buda på Patrik Laines tröja? Auktionen hittar du här>>>

Vill du stötta Camilla Nordlunds kamp mot cancer? Insamlingssidan hittar du här>>>

Kommentarer

Kommentarer

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.