Se när fotbollsfansen lyfter taket i hockeyarenan

Vad gör man som supporter när man reser över 500 kilometer för att se en fotbollsmatch som blivit inställd? Kollar på hockey såklart! 

På grund av orkanvarning ställdes matchen mellan Red Bull Salzburg och Eintracht Frankfurt i Europa League skjutas in med kort varsel. Då hade redan 400 fans rest över 500 kilometer för att se sitt lag spela. Hur fördriver man då tiden när man plötsligt fått en ledig dag i Salzburg? För fansen blev det att ställa sig som bortaklack i mötet mellan Salzburg och Klagenfurt i den österrikiska reservligan. Se när fotbollsfansen lyfter taket i hockeyarenan.

Se när fotbollsfansen lyfter taket i hockeyarenan

Vad gör man när man som supporter rest över 500 kilometer för att se en match som blivit inställd? Vissa kanske tänker att det då fanns tillfälle att utforska stadens uteliv eller kanske ta en lugn kväll på hotellrummet? Andra, i detta fall 400 fans från Frankfurt, bestämde sig istället för att agera bortaklack trots allt. Fast istället för fotboll var det den österrikiska reservligan i ishockey som blev kvällens arrangemang. Supportrarna intog läktarna och hejade fram bortalaget Klagenfurt till vinst. Något som uppskattades stort både tränare och spelare i laget.

– Det var det absolut bästa jag varit med om under mina två år tillsammans med det här laget. Det är förmodligen den bästa insatsen det här laget gjort sedan klubben grundade reservlaget för fyra år sedan, säger Klagenfurts tränare Kirk Furey på klubbens hemsida.

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN