NHL-svensken sadlar om – här är nya utmaningen

Han slog igenom tidigt och sköt ett JVM-guld till Sverige. Sedan dess har han draftats i förstarundan och haft några bra år i NHL. Nu sadlar han om.

Den nu 24-årige New York Rangers-forwarden debuterade i Djurgårdens A-lag och det som då hette Elitserien innan han var myndig. Sedan dess har han skjutit ett JVM-guld till Sverige och blivit vald i förstarundan av Ottawa Senators. Nu tillhör han ”Blueshirts” från New York. Men till sommaren är han alltså klar för ett nytt uppdrag i en, för honom, ny bransch.

Från NHL till…

… Summerburst. Det är Mika Zibanejad som har presenterats som en av artisterna på festivalens huvudscen. Det är festivalen själva som presenterat honom via sitt twitterkonto under artistnamnet ”Mika”. Det är under helgen som kommer (9-10/6) som Stockholmaren kommer hem till huvudstaden och Gärdet för att dela med sig av sin musikalitet.

Har släppt musik tidigare

Forwarden är inte helt okänd inom musikbranschen. Han släppte tidigare under året en singel via Spotify, ”Forever”. Nu kommer han alltså att vara en del av ett fint sällskap på allvar. Han går från att vara en del av världens bästa hockeyliga till att omges av några av världens bästa DJ:s. Frågan är nu om han kan ta med sig sin fina form från slutspelet (9 poäng på 12 matcher) till festivalområdet?

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

två × ett =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN