Svensklagen dominerade i kvällens CHL

Ikväll var det tolv matcher i CHL. Fyra lag från SHL spelade ikväll, och alla vann sina matcher.

HV71 hade lekstuga i sin match borta mot Esbjerg Engery. Jönköpingslaget vann med hela 7–2, och skottstatistiken slutade på 36–19 till HV71. I matchen gjorde även de regerande SM-guldmästarnas nyförvärv Victor Ejdsell mål.

Alvarez avgjorde sent för Malmö

Malmö ställdes ikväll mot Stavanger och vann med 2–1. Stavanger tog ledningen med 1–0 i början av den första perioden, men efter en kvittering av Fredrik Storm i den andra perioden, kunde Robin Alvarez ge Malmö ledningen med bara tre minuter kvar av matchen.

Tröstmål av gamla SHL-spelare i Växjö

Växjö vann sin match mot HC Davos med 5–3. Två av Davos mål gjordes av två före detta SHL-spelare , då Magnus Nygren och Broc Little nätade varsin puck.

Frölunda vann i Österrike

Frölunda tog sin tredje vinst i CHL-gruppspelet borta mot Klagenfurt. Ryan Lash öppnade målskyttet för göteborgarna. Efter Lash gjorde även Mats Rosseli-Olsen, Carl Grundström och Joel Lundquist varsitt mål. Trots att matchen slutade 4–2 till Frölunda hade man en hel del chanser att utöka sin ledning på. Skottstatistiken slutade 32–15 till Frölunda