Foto: Bildbyrån
Scandic

Svenska Hockeyligan SHL har sedan namnbytet fått ett rejält uppsving i form av uppmärksamhet och status. Aldrig tidigare har hockeyintresset i Sverige varit lika starkt och det är ändå i en tid då fler och fler svenska talanger och stjärnspelare lämnar landet för spel i ryska KHL eller i Amerikanska NHL.

En stark anledning till det ökade intresset och att svenska hockeyfans samlas kring SHL är att vi fått se ett litet maktskifte i svensk hockey. Tiden då Färjestad och Djurgården ständigt var med och kampade om SM-guld är sedan länge förbi. Numera är det istället Skellefteå, Växjö och Frölunda som är de mest dominanta lagen i vår högsta serie. Just Frölunda är också dubbla mästarna i Champions Hockey League.

Extra spänning med spel på hockey

Alla matcher från den högsta serien i Sverige sänds på CMORE som ägs av TV4-gruppen. Alla som väljer att betala den relativt saftiga avgiften som CMORE tar ut för ett abonnemang kan följa matcherna live varje vecka. Att se en SHL-match är alltid förknippat med en god portion spänning. Kanske har du själv upplevt adrenalinpåslaget som sker när ditt favoritlag är på väg att ta ledningen och kameran zoomar in på den snabba kontringen? Om du dock inte har möjlighet att se matchen live eller följa den via TV så kanske det ibland kan vara svårt att framkalla den där särskilda spänningskänslan. Då kanske det kan vara idé att lägga ett spel på hockey hos något svenskt spelbolag på nätet. Har du tur och är lite påläst kan du även slå två flugor i samma smäll och registrera konto hos någon av de aktörer som erbjuder Sveriges bästa casinobonusar på nätet tillsammans med bra villkor för sportspel och betting.

Upptäck exklusiva hockeyodds

Om du är en av de som verkligen gillar SHL och svensk hockey och som har ordnat det så att du alltid får tillgång till spänningsmoment i samband med match så är du egentligen i hamn redan där. Dock kan du med några enkla medel ytterligare förbättra din generella upplevelse av svensk hockey. Lösningen stavas att spela på exklusiva hockeyodds hos 10bet i deras sportlobby. Genom att lägga ner några minuter av din tid på att ordna ett gratis spelkonto så kan du vara igång och spela på särskilda hockeyodds som slår det mesta. Vad sägs exempelvis om oddsmarknader som tar hänsyn till hur matchen avgörs? Genom att spela på oddset ”moneyline” får du alltid 50% chans att vinna då marknaden gäller för hemmaseger eller bortaseger efter full tid, förlängning och straffar.

Förutom ovanstående marknad finns det mängder av andra spännande spel du kan lägga, exempelvis slutresultat i de enskilda perioderna. Är du sugen på att upptäcka fler sätt att göra SHL än mer intressant så är hockeybetting definitivt något du inte får missa.

 

Kommentarer

Kommentarer