Storbråk i Lasus comeback

2017 lovade Petter Lasu Nilsson, då i Luleå, att sluta som tränare i samband med en direkt-efter-intervju med Cmore. Men för en vecka sedan var han tillbaka i båset nu i Boden och division1. – Den händelsen var bara en kort sekvens i mitt långa hockeyliv. Ishockeyn är fortfarande en fantastisk sport, sa Lasu Nilsson till Norrbottens-Kuriren då.

 

Boden föll borta mot Västerås i allettan. Boden ledde med 2-1 efter två perioder, men efter flera utvisningar föll man till sist med  4-2. I matchens slutskede blev det ordväxling efter en slashing på Niclas Lehmann. Båsen tömdes på spelare, och Bodens tränarduo Robert Nordberg och Petter Lasu Nilsson hamnade i ordväxling med VIK:s tränare.

Vakter fick stå mellan båsen

Västerås klubbchef Mats Brokvist berättar för expressen att vakter stod mellan båsen under bråket. Han menar också att domarna tappade kontrollen över matchen.

– Man tar steg fram mot våras bås. Det blir en ordväxling och ganska grova ord. Man anklagar varandra för det ena och det andra. Vakterna stod där och stoppade dem. Om de var på väg in i båset, det är en annan sak, säger han till expressen.

Lovade att lägga av

I våras rasade Petter Lasu Nilsson i en numera klassisk direkt-efter-intervju med Cmore. Där han bland annat lovade att han skulle lägga av som tränare. Dagen efter tog han avsked från hockeyn på en tårfylld presskonferens. Men nu är Lasu tillbaka, denna gången i Boden och division 1. Se den klassiska direkt-efter-intervjun i klippet nedan.

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN