Spela på V75 – läs experternas tips

0
400
Foto: Bildbyrån

Den största spelformen inom betting är V75. Bakom V75 står ATG och de lanserade spelet 1993. Sveriges travfantaster sitter alla bänkad framför sin TV/dator/mobil varje lördag 16:20. Innan 15:e augusti 2015 var tiden 14:30 och det är många inom travet som inte gillar tidförändringen.

Hundratusentals spelare – spela du också

Men inte har det stoppat spelarna, under varje omgång så lämnas det in hundratusentals kuponger och omsättning ligger runt 100 miljoner kronor per omgång. Den största vinsten som delats ut var 2010 då en ensam vinnare vann virka 67 miljoner kronor.

Priset för att spela på V75 beror på hur många hästar du streckar i varje lopp. Priset per rad är 50 öre. Kupongkostnaden räknar man ut genom att multiplicera antalet hästar i varje gång med varandra och sedan tar du det gånger radpriset 0.50.

Kolla in experternas speltips

Det är inte helt lätt att pricka rätt hästar men en hjälp på traven är att kolla in experternas V75 tips. Självklart kan du alltid välja en Harry Boy också då en dator väljer ut dina hästar. Men vi lovar dig att det blir betydligt roligare att följa V75 om du aktivt väljer ut dina egna hästar. Men du ska inte lite blint på experterna, det är bra att diskuteras och ifrågasätta experternas tips och ska man pricka alla rätt med hög utdelning krävs det att man till viss del går på sin egen magkänsla.

V75 Boost

När du spelar på V75 kan du även välja V75 boost som ger dig möjlighet att få upp till 100 gånger din vinst. Men utdelningsprocenten för boost är väldigt låg enligt de som granskat boost så vi avråder från att ni ska använda er av boost.

När väl loppen är över kan du se resultat och utdelning på ATG:s hemsida eller till exempel SVT text-tv 571.

Mer om V75 kan du bland annat läsa på Wikipedia.

Kommentarer

Kommentarer

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

2 + 7 =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.