Se succélaget i ny dokumentär

Västervik har stått för en sensationell första halva i lagets premiärsäsong i HockeyAllsvenskan. Idag har Västervik Framåt AB släppt en dokumentär om laget som har tagit hockeysverige med storm. 

Med en fin inledning på premiärsäsongen i HockeyAllsvenskan, och en sjätteplats i tabellen har Västervik IK satt den småländska småstaden på hockeykartan. VT.se har tidigare idag skrivit att näringslivsbolaget Västervik Framåt AB nu släpper en dokumentär om succélaget.

– Det har knappast gått någon förbi att Västerviks IK stått för en sensationellt bra första halva av sin premiärsäsong i Hockeyallsvenskan. Nykomlingens prestationer på isen har överrumplat inte bara motståndarna utan hela hockeysverige, skriver Västervik Framåt i sitt pressmeddelande.

Får träffa nyckelpersonerna bakom succén

I den 20 minuter långa dokumentären som skribenten Albin Wiberg och fotografen Ellen Nielsen Kindstrand har skapat tillsammans, får vi följa med bakom kulisserna och träffa flera nyckelpersoner bakom succén.

– Det är onekligen något med VIK som engagerar och på rekordtid byggt både lojalitet och stolthet bland kommuninvånarna, säger Albin Wiberg i pressmeddelandet.

Se dokumentären här 

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN