Lasu Nilsson i nytt blåsväder

Efter matchen mellan Piteå Hockey och Boden var det minst sagt irriterat mellan lagen. Piteå var framförallt irriterade på ett agerande från Bodens-tränare Petter Lasu Nilsson.

Det var i en situation där Piteås målvakt Joel Vännström blev överkörd av Albin Eklund i Boden. Resultatet blev att Joel Vännström fördes med ambulans till sjukhus för en misstänkt hjärnskakning. Efter detta blev det irriterat och ilskan riktades mot Petter Lasu Nilsson.

-Det som gör mig mest upprörd är att en av deras ledare gör ”diving-tecken”. Jag tycker det är så respektlöst mot Joel Vännström, man kan inte bedöma i det läget.

Tillhör inte sporten

-Det Petter (Lasu Nilsson) gör tillhör inte idrotten. Jag måste säga att jag mår illa, så pass ärlig kan jag vara. Sen att han inte vågar komma fram hit och stå till svar för det är ännu mer osportsligt. Sen måste jag gratulera Boden, de har ett bra powerplay. Men åter igen tycker jag det borde finnas gränser. Jag brukar inte ta upp det här men sådana här gånger går det inte blunda för det. Det är inte första gången, så det är med en bitter eftersmak i munnen då vi vet att vår målvakt är på sjukhus på grund av det här avslutar Andreas Johansson till kurriren.se

 

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN