Jubileum för Växjösstjärnan

Idag blev det en speciell dag för Växjösstjärnan Robert Rosén som hyllades innan nedsläpp. Han gjorde idag sin 500:e match i Växjö Lakers när laget besegrade Linköping med 3-1.

Robert Rosén spelar idag sin 500:e match för Växjö Lakers och hyllades inför nedsläpp. I klubben har han gjort flest matcher, flest mål och flest assist och poäng totalt. Inte så konstigt kanske när man gör sin 500:e match. Men det hör inte till vanligheten att en spelare blir kvar i samma klubb så länge.

– Det är grymt. Det är mer och mer sällsynt att se killar göra så långa perioder i en och samma klubb. Det tar tid att komma upp i 500 matcher. Det är en stor dag för ”Robban” och det är jäkligt kul att han får den på hemmaplan och inför mycket folk. Det är han väl värd och jag hoppas han ska stå pall för 500 till, säger Växjös tränare Sam Hallam till C More inför matchen.

Målskytt direkt

Robert Rosén har Alvesta SK som moderklubb. Denna säsongen har det hunnit bli 29 poäng på 35 spelade matcher. Han hyllades av publiken innan match med en banderoll. Vilket han tackade på allra bästa sätt. Rosén styrde själv in 2–0 pucken efter 9.22 i första perioden.

– Det är kul att man får den uppskattningen. Våra fans är fantastiska och har alltid varit. De visar än en gång sitt goda hjärta. Det är otroligt kul, säger Robert Rosén till C More efter första perioden.

Växjö vann tillslut i Robert Roséns jubileumsmatch med 3-1 och ångar på där uppe i toppen av SHL. Klubben står nu på 79 poäng efter 37 spelade matcher.

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN