Inför Timrå – Västervik

Västervik gästar ikväll Timrå i NHK Arena. Timrå och Västervik startade säsongen bra och låg alltjämt i toppen av tabellen. Men båda lagen har haft det lite svajigt på sistone och är i behov av poäng för att hänga med i toppstriden. 

Timrå vann sin senaste match mot Vita Hästen i måndags med 4-3 efter straffar. Trots vinst i sin senaste match har laget dock befunnit sig i en formsvacka under en längre tid. Laget har nämligen bara lyckats plocka åt sig två trepoängare på 13 matcher sedan december.

Västervik bröt sin mardrömssvit senast

Västervik vann även dem sin senaste match och då spelade man borta mot Modo. Innan den vinsten hade dock smålänningarna fem raka förluster och har precis som Timrå fallit i tabellsystemet. Västervik har inför kvällens match lika mycket poäng (58) som Timrå, men en match minde spelad då man tidigare i veckan fick ställa in sin hemmamatch mot Oskarshamn på grund av isfel.

Skadefria lag på pappret idag

Både Timrå och Västervik kommer in till kvällens match med näst intill skadefria trupper. Timrå saknar dock Didrik Strömberg ikväll på grund av skada. Västervik saknar Jens Andersson som för tillfället är på lån i Vimmerby.

 

 

 

 

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN