HC Dalen förstärker på backsidan

HC Dalen ångar på i Allettan. Laget ligger å en sjätte plats i Allettan Södra. Nu rustar laget upp på backsidan inför de sista matcherna i serien.

HC Dalen ser över sin trupp inför de sista matcherna i serien. Mu meddelar laget på sin hemsida att man förstärker på backsidan med Calle Krantz som senast kommer från HA74. Nu avslutar han istället i HC Dalen. Laget ligger på en sjätte plats i Allettan Södra och stärker upp inför playoffspel till kvalserien till allsvenskan.

Spelskicklig back

Calle är en spelskicklig back med bra teknik för sin storlek (193cm) och en stark defensiv. Han har Skellefteå AIK som moderklubb. Calle spelade i J-18 och J-20 för LHC i fem säsonger. Han har också representerat U-19 landslaget och Västervik i Allsvenskan 5 matcher. Under säsongen har det blivit 11 poäng på 31 spelade matcher.

Per Gustafsson

HC Dalen tränas sedan 2015 av HV-legendaren Per Gustafsson som har fyra stycken SM-guld med HV71. Han tog över rollen som Dalens huvudtränare av Johan Lindbom som sköt det historiska avgörande målet i SM-finalen 1995 mot Brynäs. Vilket var HV71:s första SM-guld. Om Calle Krantz säger Gustavsson följande.

-Calle spelade två matcher med oss tidigare under säsongen och gjorde det bra. Har haft ögonen på Calle sedan hans juniortid i LHC och känns bra att han väljer att spela för oss, då vi letat efter förstärkningar på backsidan säger Per Gustafsson.

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN