Folkkäre kommentatorn blir kvar på C More

Idag blev det klart att C More och Lasse Granqvist fortsätter sitt samarbete och därmed får vi fortsätta se kommentatorn och den tidigare programledaren fram till 2020 i TV-rutan. Granqvist har de senaste åren blivit otroligt folkkär bland svenska folket och nu får vi fortsätta höra Granqvist under C Mores hockeysändningar.

Lasse Granqvist har blivit ett välkänt namn i sportsverige under sin långa tid som kommentator i allt från fotboll till hockey. 48-åringen har bland annat blivit utnämnd som Sveriges bästa sportkommentator. Nu står det klart att Granqvist blir kvar hos C More fram till 2020. Granqvist har tidigare varit programledare i C Mores hockeysändningar men valde inför kommande hockeysäsong att endast kommentera hockey.

Ska kommentera kommande storturnering

På tur för Granqvist väntar att kommentera det stundande JVM:et som Tre Kronor spelar i Toronto och Montreal. Tre Kronor inleder turneringen med att möta Schweiz klockan 15:00 på annandagen. Tidigare har endast SVT sänt JVM men nu kommer båda kanalerna att sända turneringen som börjar den 26:e december och som håller på ända fram till den 5:e januari.

Vill du läsa mer om JVM? Letar du efter Sveriges spelschema? Då hittar du det såklart på Hockeybladet.nu

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN