Följ SHL och annan favoritsport i mobilen

När man är på språng mellan jobb, hem, träning och matcher kan det ofta vara så att man inte har tid att sitta hemma och kolla på alla de matcher man vill se. Då är det tur att det finns många appar till mobilen där man kan se alla resultat, nyheter, bloggar och dylikt där ditt favoritlag medverkar.

Appen Sportkoll Hockey erbjuder allt detta i ett enkelt och smidigt format. Ett annat alternativ är Hockeykoll, en alternativ app för att följa SHL. De har även liverapportering med push-notiser för de tillfällen då man inte varken kan kolla eller lyssna på matchen direkt men ändå vill hänga med i smyg. De har matchscheman, listor med målgörare och assisterande spelare och flera andra funktioner.

Vill man se matcherna direkt i mobilen så går det att streama genom en del olika tjänster, den största leverantören är C More. De har flera olika alternativ för att man ska kunna se alla hockeymatcher man är intresserad av, men även från annan sport. De sänder till exempel alla matcher från Allsvenskan, Superettan, SHL och HockeyAllsvenskan, men även en hel del andra stora mästerskap. Man har ju för det mesta mobilen med sig, så man kan kolla alla matcher genom appen var man än är. För de som jobbar kvällar och nätter och har möjlighet att se på TV till och från så är det ett perfekt alternativ för att hålla sig uppdaterad i matcher, nyheter och resultat.

Om man bara kan lyssna men inte titta i mobilen, så är Sveriges Radios sändningar av matcherna från Svenska Hockeyligan ett riktigt bra alternativ. P4 sänder lokal sport i alla län, och de täcker det mesta av aktiviteten i Hockeysverige. På lördag kan man till exempel höra rapporteringen från alla sju matcher på Radiosporten under hela eftermiddagen och kvällen, och på eftermiddagen på nyårsdagen sänds sportens årskrönika – något som brukar kunna innehålla en hel del smått och gott som man kanske missat.

Betta på matcherna du följer

Om man vill spela på resultatet i matcher så finns det bra alternativ för betting i mobilen också. Det finns väldigt många bettingsajter att välja mellan och de flesta erbjuder spel direkt i mobilen. Det kan skilja sig en hel del från att spela på datorn, så välj en sajt som är mobilanpassad för att du ska få den bästa upplevelsen. Många tycker att det är lite mer socialt att betta i mobilen, för man har den ju alltid med sig. Om man sitter i en pub med kompisarna och kollar på en match är det bara att ta upp telefonen och kolla eller lägga sina vad direkt. Man kan betta tillsammans eller var för sig. Utbudet är mycket större än på tiden när man använde sig av kuponger och spelombud, det är inte ovanligt att spelsajter erbjuder upp till 80 olika typer av sport att spela på. Det brukar finnas olika typer av bets att lägga, allt från vilket lag som leder i halvtid till målskytt och slutresultat.

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN