Delta i årets utomhusturnering – Outdoor Hockey Challenge

Outdoor Hockey Challenge är årets stora händelse. Den 24:e februari är det dags för Outdoor Hockey Challenge som går av stapeln i Stockholm. Anmäl dig och dina kompisar så att du är garanterad en plats i turneringen.

Outdoor Hockey Challenge är en utomhusturnering som går av stapeln den 24:e februari i Stockholm. Turneringen varar i två dagar och spelas på Östermalms IP.

Open Division

Reglerna är enkla. Det spelar ingen roll om du aldrig spelat hockey tidigare, är ett gammalt proffs, kille eller tjej, ung eller gammal – i Open Division möts alla på samma villkor.

Grupper med fem lag i varje grupp. De två bästa lagen i varje grupp går vidare till playoffs. Turneringen spelas 24-26 februari.

I samarbete med Hockeybladet.nu

I samarbete med Outdoor Hockey Challenge kommer Hockeybladets redaktion att vara på plats och bevaka turneringen live med senaste nytt från årets hockeyhändelse. Hockeybladet.nu är stolt mediapartner av Outdoor Hockey Challenge 2017.

Boka plats i tid

Trots att turneringen är för alla så finns det begränsat med platser. Så registrera ditt lag redan idag för att vara säker på att kunna vara med i årets hockeyhändelse!

I bokningen ingår: plats för ert lag i årets hockeyhändelse, plats i uppvärmt tält för ombyte samt i mån om plats i omklädningsrum inomhus. Dessutom kommer ni få träffa sponsorer & partners på plats och såklart träffa glada och likasinnade hockeyälskare.

Priset för att delta är 2800 kr / lag. Vi rekommenderar att man är sex personer i varje lag – tre avbytare och tre som spelar. OBS. Efter den 8 januari kommer priset att stiga till 3200 kr / lag. Så anmäl er fort.

REGISTRERA DITT LAG HÄR.

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN