Conny Strömberg bötfälls för filmningen

Den 25:e november spelades matchen mellan Västervik och Oskarshamn. Huvudfokuset efter matchen blev då en filmning som ska ha skett från Västerviks Conny Strömberg. Nu har domen kommit från disciplinnämnden och det landar i en böter.

Det var under mötet som den 42 år gamla forwarden får en lättar kontakt med en Oskarshamnsspelare och faller till isen, ett par sekunder senare. Enligt Conny Strömberg själv så får han så pass ont i knät att han skriker aj och sedan faller. Han döms då av domaren för filmning och får en utvisning. Det anmäldes då till disciplinnämnden och nu har ett beslut om bestraffning kommit, en böter.

Beslutet

Beslutet grundas genom domarnas uppgifter i anmälan, ett uttalande från Strömberg och en kortare filmfrekvens på händelsen. Conny Strömbergs uttalar sig efter händelsen att han känner en smärta och sedan skriker aj. Nu dömer disciplinnämnden, efter domarnas uppgifter samt filmsekvensen, att Conny Strömberg gör sig skyldig till diving och därför bestraffas med lättare böter på 5000 kr.

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN