KLART: IF Björklöven förlänger med anfallaren

IF Björklöven förlänger kontraktet med Lukas Eriksson. Anfallaren har hittills spelat elva matcher i laget och nu är det klart att han stannar i Umeå de två följande säsongerna.
– Han stämmer överens med vår framtid, säger tränaren Joakim Fagervall.

Nu förlänger IF Björklöven kontraktet med Lukas Eriksson för de två kommande säsongerna. Han har trivs bra i laget och det nya kontraktet håller honom i Umeålaget ännu säsongen 2019/20.

Han har hittills spelat elva matcher i Löventröjan. 29-åringen har tidigare spelat med Leksand IF i SHL och bland annat med IK Oskarshamn i HockeyAllsvenskan. Han är en rutinerad Allsvenskan spelare med 416 matcher i ryggsäcken.

Han har gjort ett bra intryck

— Jag tycker att Lukas Eriksson är en forward som passar bra in i vårt spel. Han har gjort ett bra intryck i de matcher han har spelat och under den tid han varit i föreningen. Han stämmer överens med vår framtid, säger tränaren Joakim Fagervall om förlängningen på Björklövens hemsida.

Hoppas vara hel

Eriksson, som har haft skadeproblem under säsongen, tycker att det är kul att få stanna i föreningen och tycker att Björklöven har något spännande på gång. Nu hoppas han vara hel och tror på en bra vår.

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN