KVALHOCKEY: Förutsättningarna inför match två – här ser du matcherna

Det är dags för den andra matchen i bäst av tre i playoff 2 till Hockeyallsvenskan. Här är förutsättningarna inför match två.

Det är kvalfyllda tider och här ger Hockeybladet er förutsättningarna inför match två i playoff 2 för att ta sig till Kvalserien till Hockeyallsvenskan. Noterbart är att hela fyra av sex matcher gick till förlängning i tisdags. Får vi se något liknande ikväll?

AIK, Kristanstad och Väsby är redan klara för Kvalserien. Tolv lag i Playoff 2 ska bli tre, de tre sista lagen in i Kvalserien.

Borlänge-Visby/Roma

Visby/Roma vann den första matchen som spelades på Gotland med 3-2 efter förlängning. Nu har Borlänge chansen att vända på steken, vid seger för masarna väntar ny match i Borlänge imorgon. Vinst för Visby/Roma och laget går vidare till Playoff 3. Här ser du matchen (extern länk).

Huddinge-Vimmerby

Vimmerby vann komfortabelt med 5-3 på hemmaplan. Nu gäller det för Huddinge att vinna ikväll för att matchserien ska leva vidare. Vinner Huddinge ikväll väntar ny match i Huddinge imorgon. Här ser du matchen (extren länk).

Hudiksvall-Nybro

Seedade Hudiksvall vann på bortaplan mot Nybro med 3-2 efter förlängning. Matchen avgjordes drygt em minuter in i den fjärde perioden. Vinner Hudiksvall hemma ikväll är de klara för Playoff 3. Vinner Nybro ikväll väntar en ny match i Hudiksvall imorgon. Du ser matchen här (extern länk).

Mariestad-Östersund

Även Mariestad vann sin bortamatch med 3-2 efter förlängning. Det betyder att Mariestad kan avgöra på hemmaplan ikväll. Vinner Östersund matchen blir det en ny match i Mariestad imorgon. Här ser du matchen (extern länk)

Troja/Ljungby-Boden

Troja/Ljungby var det seedade laget som vann match ett enklast. Nu väntar match två hemma i Ljungby, klarar de att vinna är de klara för Playoff 3. Vinner Boden väntar ny match i Ljungby imorgon. Här kan du se matchen (extern länk)

Halmstad-Tranås

Högstarankade Halmstad åkte på pumpen borta mot Tranås, 2-1 efter förlängning. Nu har de chansen att revanschera sig. Vinst ikväll för Halmstad och ny hemmamatch väntar imorgon. Vinner Tranås väntar Playoff 3 för Tranås. Här ser du matchen (extern länk)

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN