HOCKEYALLSVENSKAN: Hela tio spelare lämnar Västervik

Hockeyallsvenska Västervik kommer göra stora förändringar i truppen till nästa säsong. Idag meddelade klubben att hela tio spelare från säsongens trupp kommer lämna laget av olika anledningar.

Västervik hade en riktigt fin säsong och slutade på en femte plats i tabellen. Man tog sig sedan vidare till playoff semifinal efter att slagit ut Södertälje i kvartsfinalserien. Under semifinalerna mot Timrå, var man inte alls långt ifrån att skrälla men förlorade till slut med 4–2 i matcher. Men idag meddelade den klubben att många spelare lämnar inför nästa säsong.

Tackat nej

Klubben har försökt förlänga med Daniel Marmenlind, Alexander Anderberg, Michael Kapla, Gilbert Gabor, Viktor Liljengren och Oscar Pettersson. Men nu står det klart att alla lämnar klubben.

– Vi tackar för dessa för deras prestationer i VIK-tröjan och önskar dom lycka till i deras fortsatta karriär, säger VIK:s sportchef, Emil Georgsson till klubbens hemsida.

Oskar Pettersson är presenterad av Modo och följer däremed tränaren Mattias Karlin norrut i Hockeyallsvenskan.

Får gå

Utöver de som tackat nej för fortsättning, är det även några som ej blivit erbjudna något nytt kontrakt. Spelarna det handlar om är Zackarias Skog, Samuel Ward, Jacob Bjerselius och Simon Krekula.

– Av olika anledningar har vi valt att inte erbjuda dessa spelare något nytt kontrakt. Vi sänder även till dessa ett tack och ett lycka till i framtiden, säger Georgsson.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN