SUPPORTERUPPRORET: ”Vår kapade klubb måste få återuppstå”

Supportrarna satte ner foten efter klubbens årsmöte. Sedan dess har de bojkottat hemmamatcherna. Nu har man bestämt att bojkotten fortsätter.
– Många långa och givande diskussioner bedrevs bland deltagarna, skriver Black Panter i ett pressmeddelande.

Som Hockeybladet tidigare skrivit om har Black Panter, Panterns supporterklubb, inte varit på en enda match denna säsongen. Anledningen är en konflikt med Panterns ledning efter ett årsmöte som ägde rum 26 juni i år. Under gårdagen hade supporterklubben ett möte om huruvida man skulle fortsätta med bojkotten eller inte, skriver supporterklubben i ett pressmeddelande.

”Det måste ske en förändring och vår kapade klubb måste få återuppstå, annars är den slutkörd som klubb och det måste vi som är 100% pantrar göra allt vad vi förmår för att försöka förhindra.” skriver supporterklubben bland annat.

”På plats i hemmamatchen mot AIK”

I pressmeddelandet skriver man att den tidigare sportchefen i Pantern, Joakim Tillgren, fanns på plats på mötet och rev ner applåder. Vidare skriver supporterklubben att man i slutet av januari kommer att ha ett nytt medlemsmöte för att på nytt ta ställning till om supporterklubben ska närvara vid hemmamatcherna. Klart är dock att Black Panter kommer att vara på plats i Malmö Isstadion den 30 januari nästa år när AIK står för motståndet.

”Då vår stora samarbetspartner Interpool deltar i femkronas match. Detta gör vi då vi sätter oerhört stort värde på lojalitet.” skriver Black Pantern i pressmeddelandet.

Relaterad läsning:
BLACK PANTER: ”Inte alls fråga om något så banalt som ett gammalt groll”
PANTERN: “Ser det som en chans att lyckas”
Sportchefen vädjar: ”Vi vill se er i hallen – hela tiden”
BLACK PANTER: “Stödjer inte klubbens falska ledning”

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN