REVANSCHEN: Almtuna klara för Hockeyallsvenskan nästa säsong

Almtuna är klara för Hockeyallsvenskan nästa säsong, det står klart sedan de vann mot Kristianstad i den sista hemmamatchen för säsongen. Snacka om revansch från förra säsongen.

Almtuna är klara för Hockeyallsvenskan 2020/2021, det står klart sedan Uppsalaklubben fick revansch på Kristianstad från förra året. I årets sista hemmamatch vann Almtuna komfortabelt med 4-0 efter en trevande start. I de två sista perioderna var det bara ett lag på isen.

Förra året förlorade Almtuna den sista hemmamatchen för säsongen mot just Kristianstad och laget åkte ur Hockeyallsvenskan. Senare på sommaren fick Almtuna en fribiljett, då Pantern gick i konkurs. Nu var det en dans på knivseggen igen för Almtuna, som denna säsong klarar sig kvar med andan i halsgropen.

Tvingas kvala

För nykomlingen Kristianstad väntar nu ett ovisst kval, tillsammans med AIK från Hockeyallsvenskan ska de ta sig an hungriga lag från Hockeyettan. Väsby är redan klara för Kvalserien, nu väntar vi in de tre sista lagen innan vi kan starta kvalspelet.

Kvalserien spelas som en rak serie där alla lag möter varandra hemma och borta, den pågår mellan 19 mars och 12 april. De två bäst placerade lagen spelar i Hockeyallsvenskan 2020/2021 och de fyra sämst placerade lagen spelar i Hockeyettan.

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN