Home Klubbar Kristianstad SILLY SEASON: De har gjort klart med meriterad center

SILLY SEASON: De har gjort klart med meriterad center

0
SILLY SEASON: De har gjort klart med meriterad center
Idag meddelade Kristianstad att man gjort klart med amerikanske centern Trevor Cheek. Han kommer närmast från den danska högsta ligan, där han gjort mycket poäng och varit kapten för sitt Rödovre.

Efter ett tufft kval mot Väsby, lyckades till slut skåningarna ta hem den sista biljetten till nästa säsongs Hockeyallsvenska i den femte och avgörande matchen. Men nu har jobbet börjat inför nästa säsong och då har man spanat i vårt grannland, där man hittat och lyckats knyta åt sig Trevor Cheek.

AHL-erfarenhet

Centern som bir 29 år senare i vinter, har lyckats skrapa ihop en hel del rutin i sin karriär. Efter mer än 250 matcher i AHL, gick flyttlasset till Esbjerg, Danmark för snart två år sedan. Men senaste klubbadressen var alltså Rödovre och här lyckades han få ihop hela 37 poäng på 43 matcher under säsongen som var.

Smart tvåvägscenter

Klubben verkar väldigt nöjda över nyförvärvet och hoppas såklart Trevor ska göra skillnad för laget i vinter.

– Som spelare är Trevor en smart, spelskicklig tvåvägscenter med hög arbetskapacitet som gör sina medspelare bättre. Vi är väldigt nöjda med att knyta Trevor till oss, med hans erfarenhet och ledaregenskaper kommer han spela en stor roll i KIK i vinter, säger klubbchefen Johan Lindbom, till klubbens hemsida.

 

Kommentarer

Kommentarer

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.