LIIGA-SLUTSPEL: Patrik Carlsson och Erik Thorell glödheta när HIFK stod för en imponerande vändning

HIFK stod för en imponerande vändning i den femte matchen mellan Helsingforslaget och JYP från Jyväskylä. JYP ledde i ett skede av matchen 5-0, men HIFK jobbade sig tillbaka till en 7-6 vinst. Kvällens stora hjälte var HIFK:s svenske spelare Patrik Carlsson som stod för fyra mål och en assist.

Det var JYP som chockerade i början av matchen, när laget gjorde fem mål i de första 11 minuterna av matchen. Efter halva matchen var spelad ledde JYP ännu med 6-2, men andra halvan var ren dominans från HIFK:s sida. Helsingforslaget gjorde en imponerande vändning och tog vinsten med sig efter förlängning med 7-6.

Matchens största stjärnor var svenskarna Patrik Carlsson och Erik Thorell som båda var glödheta i matchen. Carlsson var matchens bästa spelare, och stod för fyra mål och en assist. Det var dessutom Carlsson som avgjorde matchen, då ett av hans fyra mål var vinstmålet i förlängningen. Erik Thorell stod också för en imponerande match med sina fyra assist.

Både Carlsson och Thorell har varit viktiga spelare för HIFK i detta slutspel, där Carlsson nu efter fem matcher har gjort fem mål och fyra assist. Thorell har också varit effektiv och gjort ett mål och fem assist på fem matcher.

HIFK har efter gårdagens vinst en 3-2 ledning i matchserien, som kan avgöras redan ikväll då HIFK och JYP spelar seriens sjätte match i Helsingfors.

 

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN