JVM: Slår sönder kamera i livesändning

Har du någonsin känt dig så arg att du behövt slå i en kudde för att få ut din ilska? Då är du verkligen inte ensam! Ryske spelaren Dmitri Voronkov, som deltog i årets JVM, visar här vad han egentligen känner efter finalförlusten mot Kanada i söndags.

Efter den “missade” puck-out situationen i söndagens JVM-final mellan Kanada och Ryssland har kritiken haglat över domarbeslutet. För att få visa hur förlusten faktiskt kändes bjuds ryske junioren Dmitri Voronkov in i studion. Resultatet? Han slår sönder en kamera i livesändning.

Var det inte puck-out?

I slutet av tredje perioden i söndagens JVM-final uppstod en situation som fick såväl experter som publik att fundera på om de verkligen läst regelboken ordentligt. En kanadensare ser ut att slå en uppenbar puck-out och domarn blåser av spelet. Redan här var det näst intill självklart att Ryssland skulle få spela med ytterligare ett Powerplay. Hade så varit fallet hade matchbilden kunnat se annorlunda ut, men så blev det alltså inte. Läs inlägget om puck-out situationen efter finalen här. Nu får vi se vad Ryssland verkligen kände efter det snörpliga avslutet.

Ryske junioren slår sönder kamera i livesändning

I en match mellan ryska lagen AK Bars Kazan och Metallurg Magnitorosk bjuds den ryske junioren Dmitri Varonkov in i studion. Där diskuterar programledarna och Voronokov det trista slutet på JVM-finalen. Sedan plockar en av reportrarna upp en kamera. Se i klippet nedan hur han känner efter beslutet. 

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN