SPELBLOGGEN: Revanschsuget HV71 lockar dagens bästa spel

0
658
Foto: Bildbyrån
Nu startar Spelbloggen i samarbete med Betser på allvar. Våra spelbloggare tävlar om att förvalta 5 000 kronor var under mars, vem vinner? Idag ger Nils dig fyra spel i tre SHL-matcher. Ett revanschsuget HV71 lockar till spel.. Tar ni rygg?

Ett revanschsuget HV71 inleder den nya spelbloggen här på Hockeybladet. Våra spelbloggare Nils och Piotr tävlar om att förvalta en summa på sitt spelkonto. Häng med och ta rygg redan nu! Du kan också vinna en matchtröja för ditt favoritlag i SHL eller Hockeyallsvenskan.

Tar du rygg?

Vår bloggare Nils har valt ut tre matcher där det är både kamp om slutspel och att klara sig kvar i SHL. Nu börjar det dra ihop sig och alla lag vill såklart göra bra matcher.

HV71-Skellefteå

HV71 är årets mest svårbedömda lag. Igår åkte de på en riktig smäll och förlorade med hela 8-2. Inga spelare va så klart nöjda med insatsen. HV71 är ett känt bra hemmalag och jag tror samtliga spelare kommer vara sjukt revanschsugna.

Skellefteå vilade igår men har bra form på sistone. Tidigare möten mellan lagen har varit väldigt jämna. Skellefteå har även en hemmafördel i slutspelet i potten. Tror ändå att de kommer vara en nackdel att de vilade igår.

Jag kommer spela 150 kr på att HV71 vinner första perioden till oddset 2.95

Luleå-Mora

Luleå har verkligen hittat formen och avfärdade enkelt Karlskrona och har nu chansen att klättra ännu mer i tabellen och kanske till och med komma topp 6. Luleå är också väldigt bra på hemmais.

Mora spelade bra mot Linköping men räckte inte riktigt ändå man saknar lite spets i laget och har svårt att göra mål. Spelarna har just nu inte så mycket självförtroende  men har ändå chans på att klara sig kvar i SHL utan kval.

Jag tror Luleå tar hem detta och vinner med minst två mål. Lägger 100 kr på Luleå -1 till oddset 1.81.

Örebro-Växjö

Örebro läcker bakåt men lyckades senast ändå hålla matchen jämn trots spelövertag för Skellefteå. Laget brukar vara starka hemma, måste hålla avståndet ner till Mora.

Växjö blev klara seriesegrare igår trots man vilade och verkar ha hittat formen igen efter ett par matcher som varit tveksamma. Har många spetsspelare och gör ofta många mål.

Lägger 150 kr på att det blir med än fem mål i matchen till oddset 1.96

Kommer även lägga ett sidospel. 100 kr på att Robert Rosén gör mål till oddset 3.20

DAGENS BÄSTA SPELTIPS
Match: HV71-Skellefteå
Spelstopp: 18.59
Spel: HV71 vinner första perioden
Odds: 2.95
Bet: 150 kronor
Vinstchans: 442 kronor

Match: Luleå-Mora
Spelstopp: 18.59
Spel: Luleå -1
Odds: 1.81
Bet: 100 kronor
Vinstchans: 181 kronor

Match: Örebro-Växjö
Spelstopp: 18.59
Spel: Över 5 mål i matchen
Odds: 1.96
Bet: 150 kronor
Vinstchans: 294 kronor

Match: Örebro-Växjö
Spelstopp: 18.59
Spel: Robert Rosén målskytt
Odds: 3.20
Bet: 100 kronor
Vinstchans: 320 kronor
 SPELBLOGGEN: Revanschsuget HV71 lockar dagens bästa spel
Spelstatistik Nils
Förra spelet: Första spelet
Kassa innan spel:
 5 000 kronor
Spelat belopp: 500 kronor
Chans att vinna: 1 237 kronor
Kassa efter spel: 4 500 kronor
Antal tidigare lagda spel: 0
Antal tidigare vunna spel: 0
Om spelbloggen
Spelbloggen ger dig dagens bästa speltips inom ishockey. I första hand är det spel inom SHL och Hockeyallsvenskan. Spelbloggen ger dig även även speltips i internationella matcher så som CHL, KHL, NHL och landskamper och mästerskap.
Satsning
Våra bloggare har fått 5 000 kronor var på Betser att förvalta på bästa sätt. När månaden är slut stämmer vi av vem som är vinnaren. Bloggaren lägger minst en procent och max tio procent av sitt innestående kapital. Segrare är den bloggare som har mest pengar på sitt konto när månaden är slut.
Spel
Spelbloggen ger dig det bästa spelet varje dag. Samtliga spel görs på Betser. Du kan också ta del av Betsers odds genom att skapa ett konto och spela här>>>

Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-81 91 00
Ansvarsfullt spelande

 

Kommentarer

Kommentarer

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.