Redhawks vill skapa publikfest med billiga biljetter: ”Så jäkla kul det här”

Malmö Redhawks vill ha fullsatt direkt när publikrestriktionerna släpps 29 september. Därför säljer nu klubben biljetter för 50 kronor.

Publikfesten

Den planerade publikfesten kommer sker mot Växjö den 30:e september. Satsningen med 50 kronorsbiljetten sker i sammarbete med Malmö Arena och Malmö Arena Hotell som tillsammans firar att Malmö Redhawks fyller just 50 år som förening.

”Det är så jäkla kul det här. Vi har känt hela sommaren att vi vill göra något rejält den dagen vi får positiva publikbesked och har haft en positiv dialog tillsammans med Malmö Arena hela vägen. Att kunna göra det här tillsammans med dem för att göra en publikfest möjlig är ett klockrent startskott på det här jubileumsåret”, säger Malmö Redhawks vd och sportchef Patrik Sylvegård i ett pressmeddelande.

”Vi, precis som Redhawks, har ju längtat något oerhört efter det här beskedet och är glada över att kunna vara med och möjliggöra det här. Malmö Arena är en fantastisk arena på alla sätt, men behöver sin publik. Därför känns det här helt rätt”, säger Malmö Arenas VD, Karin Mårtensson, i pressmeddelandet.

Jubileum

I pressmeddelandet meddelar Redhawks också att det kommer spelas en retromatch med gamla guldhjältar, att det kommer givas ut en jubileumsbok, att det kommer byggas ett Hall of Fame, att det kommer släppas flertalet jubileumsprodukter i deras shop och att det kommer spelas en stor jubileumsmatch i februari.

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN