AVSLÖJAR: Ung sniper till Djurgården

Djurgården hade under förra säsongen extremt svårt att göra mål i powerplay. Nu kan Hockeybladet avslöja att klubben ska ha gjort klart med en ung sniper.

Djurgården ska enligt uppgifter till Hockeybladet gjort klart med Moras succésniper Pierre Engvall. Den 20-årige forwarden sak enligt en källa vara klar för Djurgården till nästa säsong. Engvall har hittills gjort 24 mål för Mora den här säsongen.

Varakas lämnar

Den finske backen Ville Varakas lämnar Djurgården efter en säsong, det skriver klubben på sin hemsida.

– Ville Varakas kommer att lämna oss och återvända för spel i Finland, säger Joakim Eriksson, strategisk sportchef till klubbens hemsida.

Hockeybladets avslöjande bekräftat

I samma nyhet bekräftar Djurgården Hockeybladets avslöjande, att det sker förhandlingar kring Alexander Urbom. Förhandlingarna sker med Skellefteå som Urbom har kontrakt med.

– Vi och Alexander Urbom för diskussioner med Skellefteå om spel hos oss även nästa säsong, säger Eriksson.

Tre unga tvingas bort

Djurgården meddelar också att de låter talangerna Robin Jensen, målvakt, Andreas Röykås Marthinsen, back och Albin Lundin, forward gå från klubben.

– Vi har meddelat dem att de inte kommer att erbjudas en kontraktsförlängning. I stället får de möjlighet att söka nya klubbar där de kan fortsätta sin utveckling, säger Eriksson.

Matt Anderson för dyr

Till sist meddelar Djurgården att Matt Anderson troligen är förlorad för klubben. Stockholmsklubben kommer inte kunna matcha hans lön med andra klubbar.

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN