Foto: Bildbyrån

Han blev den mest utvisade spelaren i SHL den här säsongen. Nu kan Hockeybladet avslöja att Skellefteå inte vill ha tillbaka den utlånade busen.
– Vi för just nu en diskussion med Djurgården om en lösning, säger Mikael Lindgren till Hockeybladet.

Skellefteå AIK vill inte ha tillbaka den utlånade busen Alexander Urbom, som Djurgården lånat den här säsongen. Klubben försöker hitta en lösning för att han ska spela någon annanstans nästa säsong också.

– Vi vill hitta en lösning som passar båda parter. Är det så att vi inte hittar en lösning till Alexander så får vi plocka hem honom, säger Mikael Lindgren, sportchef i Skellefteå till Hockeybladet.

Busen mest utvisad

Urbom är den mest utvisade i SHL den här säsongen, med 95 minuter fick han sammanlagt 16 utvisningsminuter mer än Malmös Noah Welsh och Rögles Kevin Marshall på delad andra plats i utvisningsligan. Totalt kom Urbom upp i 101 utvisningsminuter när man inkluderar slutspelet.

Kan fortsätta i DIF

Skellefteå försöker att hitta en lösning så att Urbom kan stanna i Djurgården, om det blir en ny utlåning eller om Djurgården tar över kontraktet är inte klart än.

– Vi för just nu en diskussion med Djurgården om en lösning. Det är inte optimalt med att låna ut spelare. Vi hoppas att vi hittar en lösning, annars tar vi hem honom, säger Lindgren.

Kommentarer

Kommentarer