KVAL: Så slutar playoff 3, kval till Hockeyallsvenskan

Lagen har gjort sina val inför playoff 3, kval till Hockeyallsvenskan. Hockeybladet tippar hur det går i det går i dessa matcher och vilka lag som tar sig vidare till kvalserien. 

Under lördagen blev det klart vilka lag som kommer att spela playoff 3, kval till Hockeyallsvenskan. I dag valde lagen sina motståndare. Det blev lite överraskningar i och med Hudiksvalls val av Vimmerby i stället för Visby/Roma som gotlänningarna trodde i en intervju med Hockeybladet

Detta är sista steget innan kvalserien till Hockeyallsvenskan där Kristianstad, AIK och Väsby väntar. Kvalserien inleds den 19 mars och här kan ni läsa allt om hur det går till. 

Hockeybladet tippar de tre playoff 3 matcherna, eller finalerna som de officiellt heter.

Hudiksvall – Vimmerby 

Visst skulle det vara häftigt om Vimmerby skulle ta sig ”köksvägen” hela vägen till kvalserien? Nu tror jag precis som i playoff 2 att Hudiksvall är för starka, speciellt på hemmaplan.

Vimmerby hade en rejäl klack med sig upp till Stockholm och Huddinge senast och kommer att göra allt för att ta sig förbi detta hinder också. Dock räknar jag med att hälsingarna tar sig vidare.

Hockeybladet tippar: 2-1 i matcher till Hudiksvall

Mariestad – Tranås 

Här skulle både hjärnan och hjärtat säga Mariestad. Men är det något jag fått lära mig i dessa tippningar är det att aldrig räkna bort Tranås. De har slagit ut både Piteå och Halmstad i detta playoffspel. Dessutom var laget endast fem poäng från att spela Hockeyallsvenskan i år när man kom fyra i kvalserien förra säsongen.

Hockeybladet tippar: 1-2 i matcher till Tranås

Troja/Ljungby – Visby/Roma 

Oj oj oj. Vilken matchserie detta kommer att bli. Två riktigt tuffa lag som möts och här kommer det att avgöras så sent som möjligt. Troja kommer från en riktig långkörare med Boden under lördagen och Visby vann mot Borlänge på K.O.

Vinnaren till kvalserien, kan det bli bättre?

Hockeybladet tippar: 1-2 i matcher till Visby/Roma

Samtliga matcher visas på Hockeyettan.tv

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN