KVÄLLENS MATCHER 23/9-19: Tre hockeyallsvenska matcher
Foto: Bildbyrån
Tre hockeyallsvenska matcher och en match i Hockeyettan. På måndagskvällen spelas det få matcher. Endast fyra matcher i hela elit-hockeysverige. 

Ikväll spelas det tre hockeyallsvenska matcher. En lugn måndagskväll. Nykomlingarna Kristianstad möter möter hockeyallsvenska veteranlaget BIK Karlskoga. Västervik möter Västerås, både Västervik och Västerås har chansen att gå upp i serieledning ikväll.

Kvällens “måste se match”

Björklöven mot Modo, ett derby kan man väl kalla det? Björklöven har börjat serien starkt genom att ha vunnit sin första match. Lika bra gick det inte för topptippade Modo som föll efter förlängning mot Västervik. Matchen kommer att bli riktigt rolig att kolla på, hög fart, ett hungrigt Modo och ett Björklöven som letar efter ytterligare en trepoängare för att skjuta ifrån upp i serieledning. 

Björklöven har fått en skön mix av åldrar i säsongens trupp, ett par 30-åringar och ett par 20-åringar. Björklövarna spelade bra i sin första match och vann mot Karlskrona med 1-5 på bortais. För Modos del gick det lite sämre i premiären, förlust på hemmais mot Västervik däremot kan man tycka att de har värvat bättre än vad de spelat. Modo har värvat ett par spelare med hög ishockey kompetens bland annat Kim Rosdahl, Anton Öhman och Johan Forsberg. Modo blir ett oerhört roligt lag att följa under säsongens gång. Men kommer de prestera som förväntat?

Matcherna

Hockeyallsvenskan
19:00 Västervik – Västerås
19:00 Björklöven – Modo
19:00 BIK Karlskoga – Kristianstad

Hockeyettan
19:00 Huddinge – Väsby

Har du tippat hur Hockeyallsvenskan slutar? Så här tror Tomas Hedlund att sluttabellen kommer att se ut.

Kommentarer

Kommentarer