KVALET: Slutspelet spikat – blir utan publik

Idag kom beslutet om att slutspelet i SHL skjuts upp till den 24 mars. Samtidigt kommer besked från Hockeyallsvenskan där kvalet just nu är i full gång. Slutspelet stannar på de datum som är förutbestämda, men kommer spelas utan publik. 

Coronaviruset sprider skräck över världen. Igår kom beslutet om att folkmassor på 500 personer och över kommer begränsas i Sverige, vilket innebär att sportevenemang runt om i landet ställs in, flyttas eller spelas framför tomma läktare. Idag kunde SHL gå ut med att slutspelet flyttas fram till den 24 mars på grund av Coronautbrottet. Hockeyallsvenskan kunde även de meddela besked om hur slutspelet kommer spelas. Slutspelet är spikat, men kommer spelas utan publik.

KVALET: Slutspelet spikat – blir utan publik

Det Hockeyallsvenska kvalet fortsätter. Lagen är i full gång med att kämpa till sig de viktiga kvalplatserna för att tillslut lyckas ta sig upp till SHL. Samtidigt pågår Coronavirusets framfart runt om i landet och allt fler evenemang ställs in. Idag kunde SHL bekräfta att slutspelet flyttas fram till den 24 mars, samtidigt kommer Hockeyallsvenskan med sitt beslut inom ärendet. Hockeyallsvenskan kommer att fortsätta spelas under de datum som redan är bestämda, dock kommer matcherna att spelas framför tomma läktare.

Texten uppdateras 

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN