HOCKEYALLSVENSKAN: Det var inte målvakternas kväll igår – se bilderna
Foto: Bildbyrån
Det var inte målvakternas kväll igår i Hockeyallsvenskan. Två dråpliga händelser och en riktig tavla. Vilken situation är värst, du väljer.

Det var full omgång i Hockeyallsvenskan igår och vi kan konstatera att det verkligen inte var målvakternas kväll. Se och bedöm själva här nedanför, är det Vita Hästens Viktor Kokman, Västerviks Arvid Ljung eller Södertäljes Alexander Sahlin som tar hem priset?

Viktor Kokman, Vita Hästen

Det är dags för entré, adrenalinet är på topp och spelarna ska in på isen inför hemmasupportrarna. Viktor Kokman ska vakta buren, men det är något han glömt… Se själva i klippet.

Arvid Ljung, Västervik

Arvid Ljung ska ”bara” åka ner till sargen för att hindra motståndaren i Karlskrona från att ta pucken. Föga anar Ljung att han ska bli oväntat stoppad, men inte av en motståndare…

Alexander Sahlin, Södertälje

Det står 0-0 i den viktiga bortamatchen mot Björklöven, hemmalagets August Tornberg lägger ett björklöv mot mål. Inte hårt alls, men hålet var tydligen för stort.

Rösta

Här kan du rösta på det på det bidrag som du känner är den dråpligaste händelsen, ”Bambi” Kokman, ”Bulldozer” Ljung eller ”Rembrandt” Sahlin.
Sorry, there are no polls available at the moment.

Kom gärna med tips till oss på nyheter.

Skicka ditt tips till oss nedan

Har du hört något intressant rykte? Tveka inte att höra av dig till oss.

Kommentarer

Kommentarer