Home Ligor Hockeyallsvenskan Forwarden lämnar bottenlaget och flyttar norrut

Forwarden lämnar bottenlaget och flyttar norrut

0
Forwarden lämnar bottenlaget och flyttar norrut
Foto: Bildbyrån
Den unge forwarden Adam Falk lämnar bottenlaget i Hockeyallsvenskan och ansluter till satsande Hockeyettanlaget Hudiksvall det skriver klubben på sin hemsida. Kontraktet gäller resten av säsongen.

Inför säsongen värvade det Hockeyallsvenska laget Kristianstad den lovande forwarden Adam Falk från Djurgården. Han har under säsongen spelat 16 matcher för den nya klubben. Han har även hunnit med att bli utlånad till Karlskrona under tre matcher. Totalt har Falk stått för tre poäng. Nu är han klar för spel i Hudiksvall i Allettan Norra under våren.

– Nu när vi går in i en tuffare serie i AllEttan och för att sätta oss i en sits att nå våra sportsliga mål så måste vi bredda truppen med unga och utvecklingsbara spelare som har spelat i i högre serier. Och där passar Adam bra in som är en spelskicklig center, som har fått en gedigen utbildning i Djurgården, säger Lars Lövblom, sportchef Hudiksvall till klubbens hemsida.

Mer speltid

Den 20-årige centern söker mer speltid och han hoppas få det i Hudiksvall i klubbens jakt på en plats i Hockeyallsvenskan.

– I min ålder är speltid viktigt för att kunna fortsätta utvecklas och det var lite svårt att få mycket med speltid i HockeyAllsvenskan. Och när jag fick kontakt med Hudik Hockey som har ett bra rykte i hockey-Sverige så var det inte så svårt. Jag skulle beskriva mig själv som en spelfördelande center som gillar mer att styra spelet än att fokusera på att göra mål, säger Adam Falk till klubbens hemsida.

 

Kommentarer

Kommentarer

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.