JUNIORKRONORNA: Finnkampen ställs in

Först ställdes Småkronornas matcher mot Finland in, nu är det Juniorkronorna som drabbas av samma öde. Även här har två spelare testats positiva för covid-19.

Inte heller hos Juniorkronorna blir det några kamper mot Finland. Matcherna skulle ha spelats i Malmö den kommande helgen. Vid tester av spelarna visade det sig att två spelare i den svenska truppen testats positia för covid-19. Därför har det Svenska Ishockeyförbundet tillsammans med den finska motsvarigheten beslutat att ställa in de tre landskamperna mellan länderna.

– Vi har ett ansvar gentemot spelare, ledare men också våra föreningar samt vårt gästande lag. Därför väljer vi tillsammans med Finlands ishockeyförbund att ta det här beslutet. Vi har gjort ett gediget jobb med testning och isolering av både spelare och ledare och utifrån det känns det skönt att vi har ett system och strukturer som fungerar och där vi upptäcker smitta i ett tidigt skede, säger Pär Ericson, utvecklingschef på Svenska Ishockeyförbundet till hemsidan.

Här kan du läsa om beslutet att ställa in Småkronornas matcher i Finland.

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN