HOCKEYALLSVENSKAN: Tingsryd förlänger med talangen

Tingsryd förlänger med backtalangen, något som betyder att starten på att lagbygget inför nästa säsong är igång. Kontraktet är skrivet över nästa säsong.
– När vi plockade in Léon under februari så var det vår avsikt att göra vårt samarbete längre, säger Mikael Sandberg.

Tingsryd förlänger med den talangfulle backen Léon Lerbäck. Han kom till klubben från Timrå under säsongen, det blev 14 matcher innan säsongen var slut och han stod för ett mål och två assist under dessa matcher. Moderklubben är Kungälv men han har fostrats i Frölundas organisation.

Sportchefen nöjd

Tingsryd verkar även nöjda att ha lyckats knyta till sig talangen ett år till.

– Vi är glada att vi har kunnat knyta upp Léon till kommande säsong. När vi plockade in Léon under februari så var det vår avsikt att göra vårt samarbete längre. Léon kom in med bra energi, fysiskt spel och bidrog mycket i spelet. Vi är även övertygade om att det finns mer utveckling att plocka ur honom, säger Mikael Sandberg, assisterande sportchef i Tingsryd till klubbens hemsida.

Åkte ut i kvalåttondelen

Tingsryd hamnade på en åttonde plats i tabellen denna säsong. Man spelades sen en matchserie mot AIK i bäst av tre matcher för att gå vidare mot kvalkvarten. Men där visade sig Stockholmarna vara starkast och vann två raka matcher. Nu har Tingsryd börjat lagbygget inför säsongen 2021/2022 och det skall bli riktigt intressant och se vad Tingsryd kan åstadkomma nästa säsong.

 

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN