MIF-FANSEN: ”Vi hade bättre tryck senast i Ängelholm”

Nu slår Malmöfansen tillbaka, de menar att de hade bättre tryck senast man mötte Rögle på bortaplan. Nu laddar man för att trycka ner ”lillebror” även i eftermiddag.

Ett ordkrig har blossat upp inför dagens Skånederby, nu slår Malmöfsansen tillbaka och menar att de hade bättre tryck senast i Ängelholm. Det menar Linus Andersson, ordförande i Malmös supporterklubb i en intervju med Hockeybladet.

Igår menade Glenn Peterson, ordförande i Rögles supporterklubb, Angel Island Angels, att det är de som dominerar när det är dags för Skånederby. Med pikar som ”aldrig hörts minst i Malmö”. och ”När har vi inte hörts mest?”, piskar han uppstämningen inför eftermiddagen.

Säsongen

Säsongen så här långt för Malmöfansen tycker han har varit lite upp och ner. Samtidigt så känner han en trygghet i laget och tror också med senare tidens form att de kommer att komma in i en positiv trend.

– Känner ändå trygghet i laget och tror att vi kommer klättra lite till som förväntat, skriver Andersson till Hockeybladet.

Återkomsten av Carl-Johan Lerby

Carl-Johan Lerby är en viktig offensiv backpjäs för Malmö med elva poäng på 21 matcher denna säsongen. Han återkom i den förra matchen mot Linköping. Han stod då för ett poäng. Att han är viktig är något som Andersson håller med om men är också snabb med att framhäva att alla är viktiga.

– Lerby är en viktig pusselbit precis som alla andra spelare i laget, berättar Andersson för Hockeybladet.

Ger igen, Carl-Johan Lerby
Foto: Bildbyrån

Malmös form

Malmö har fyra raka vinster och går nu emot en femte vinst i rad om ifall att de slår Rögle i dagens Skånederby. Andersson tror att Malmö har fått igång sitt maskineri och att det är här för att stanna.

– Vi har fått igång maskineriet så att det är bara att köra, skriver Andersson till Hockeybladet.

Kommer ha bäst tryck

Det är ryktas slutsålt i Malmö Arena. Andersson är säker att fullsatt Arena är något som kommer till att gynna Malmöfansen.

– Fullsatt imorgon så vi kommer ha bäst tryck, skriver Andersson till Hockeybladet.

Ger igen

Nu ger Malmös supportklubbordförande igen efter de två kängor som Rögles supportklubbordförande har skickat mot Malmöfansen. Det visar sig att de båda ordföranden har lite olika uppfattningar.

– Vi hade bäst tryck i Ängelholm senast så förstår inte vad han pratar om, skriver Andersson till Hockeybladet.

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN